Θα συζητηθεί η επίθεση της Πίτας. “Είναι έτοιμος να παίξει στο εξωτερικό”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Apollon, τρέχων προπονητής των ακαδημιών της ομάδας, ο Annakis Pieris έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ThemaSports.

Ανάγνωση: Ian Annakis Pieris σχετικά με την {TS .. “Αυτό είναι που χρειάζεται ο Απόλλων για τον τίτλο. Άλλοι έρχονται σαν Pitta “

Μεταξύ άλλων, ο Κύπριος προπονητής βρισκόταν δίπλα στην Πίττα και τον Χάμπο, τονίζοντας για τον μπλε και άσπρο επιθετικό ότι είναι έτοιμος να παίξει για μια ομάδα στο εξωτερικό.

Σχετική έκθεση.

Για Pitta և Hambo. “Είναι τα παιδιά των ακαδημιών μας. Πιστεύω ότι η μετάβαση στο Παραλίμνι βοήθησε πολύ την Πίττα. Κέρδισε εμπιστοσύνη λόγω των στόχων του և επέστρεψε σε υψηλό ανταγωνισμό և ευαίσθητο περιβάλλον Ήταν πεισματάρης. Πήρε την ευκαιρία. Έβαλε περισσότερο δυναμισμό στο παιχνίδι του, κοιτάζει τα αμυντικά καθήκοντα. “Ο Πίττας είναι έτοιμος να παίξει στο εξωτερικό καθώς έχει αναπτυχθεί η πορεία του.”

Προηγούμενο άρθρο:Σχετικά με τον Δημήτρη Ιωάννου {TS .. “Ο Απόλλωνας, που ήταν 3-4 χρόνια πριν, θα ήταν ήδη πρωταθλητής. “Καλύτερα από την Ανόρθωση, αλλά :.”

Source