Θα το κάνουμε μαζί!

πανό99

Αφήνουμε έναν ολόκληρο χρόνο πίσω. Το έτος 2020 έχει πάρει πολλά πράγματα από τη ζωή μας. το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας και μετά η ελευθερία μας.

Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε, δεν προβλέψαμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα μας επηρεάσει. Πεταχτήκαμε μπρος-πίσω σαν φύλλα που φυσούν στον άνεμο. Όταν η πόρτα μας χτυπήθηκε και ο Covid 19 άρχισε να καταστρέφει τον κόσμο πίσω από την πόρτα, τότε ήταν που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την πικρή πραγματικότητα.

Το έτος 2020, το οποίο θεωρούμε πωλήσεις για να αφήσουμε πίσω, θα αφήσει βαθιά σημάδια όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, και θα πάρει τη θέση του στις σελίδες της ιστορίας με ανεξήγητους πόνους και απώλειες. Αλλά δεν είναι σαφές πότε θα μας αφήσει ή αν θα φύγει. Ωστόσο, δεν πρέπει να απελπιστούμε, πρέπει να ενώσουμε τα χέρια μας και να ξεπεράσουμε αυτήν την επιδημία. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να αντισταθούμε και να πετύχουμε. Εκείνοι που λένε “τίποτα δεν θα συμβεί σε μένα” πρέπει να ξανασκεφτούν. ίσως δεν θα συμβεί τίποτα σε εσάς, αλλά τι γίνεται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Σε αυτό το σημείο, δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε τους 3 κανόνες. μάσκα, απόσταση, υγιεινή.

πανό134

Στο διπλανό γείτονά μας, τη Νότια Κύπρο, η εικόνα χειροτερεύει και χάνεται σχεδόν κάθε μέρα λόγω της Κορώνας. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο αριθμός των ημερήσιων περιπτώσεων φτάσει τα 4 ψηφία. Το γεγονός ότι ο αριθμός των ημερήσιων περιπτώσεων παραμένει σε δύο ψηφία πρέπει να είναι μια κατάσταση που παρέχεται ως αποτέλεσμα των μέτρων που έχουμε λάβει. Πριν από το νέο έτος, πολλά μέρη έκλεισαν ξανά, οι 13οι μισθοί και στη συνέχεια η πληρωμή των συνταξιούχων και των δημόσιων μισθών δεν δημιούργησε κίνηση στην αγορά. Επειδή όλοι είναι στο σπίτι για υγεία. Ακόμα και όταν βγαίνετε, τα μέρη είναι κλειστά, πού μπορεί κανείς να πάει; “Πρέπει τα μέτρα να είναι κλείσιμο ή περιορισμός;” Θα συζητήσουμε και θα συζητήσουμε ξανά αυτό το ζήτημα το νέο έτος, επειδή πρέπει να κερδίσουμε χρήματα για να ζήσουμε και να βγούμε προς το ζην. Για αυτό, πρέπει να πολεμήσουμε τον αόρατο εχθρό.

Ενώ όλα αυτά τα γεγονότα ξεχωρίζουν και δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις για το 2021, στην πραγματικότητα είναι στα χέρια μας να καθορίσουμε το μέλλον μας. Εάν παραμείνουμε σε έλεγχο, ακολουθούμε τους απαραίτητους κανόνες, προστατεύουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τουλάχιστον σταθεροποιούμε την κατάσταση χωρίς να αντιμετωπίσουμε μια χειρότερη εικόνα, όλοι θα ανακαλύψουμε ξανά το φως στο τέλος της σήραγγας.

Με το έτος 2021, είμαστε όλοι φυσικοί ξανά και αντί να περιμένουμε κάποιον να γράψει τη μοίρα μας με ένα μαγικό ραβδί, ας κάνουμε ένα μεγάλο και σίγουρο βήμα από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ας είμαστε ενωμένοι και ξεπεράσουμε αυτές τις κακές μέρες.


Ενημερώθηκε στις: 30 Δεκεμβρίου 2020, 11:59

Source