Θα υπάρξει σεζόν 5; Η Showrunner είπε ότι ενδιαφέρεται για ένα Spinoff

Η τηλεόραση ενδέχεται να μην γίνει με την οικογένεια Durrell. Το τελευταίο επεισόδιο του Οι Durrells στην Κέρκυρα προβλήθηκε στο PBS το φθινόπωρο του 2019. Ωστόσο, η εκπομπή Sally Woodward Gentle υπαινίχθηκε ότι θα ενδιαφερόταν για μια άλλη σειρά για να εξερευνήσει τις περαιτέρω περιπέτειες της πραγματικής οικογένειας βρετανών ομογενών.

Το «The Durrells in Corfu» βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία

Η οικογένεια Durrell στο The Durrells στην Κέρκυρα
Οι Durrells στην Κέρκυρα | Ευγενική προσφορά του Sid Gentle Films 2019

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: “The Durrells In Corfu”: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη σειρά PBS

Οι Durrells στην Κέρκυρα βασίζεται σε μια σειρά αυτοβιογραφικών βιβλίων του Gerald “Gerry” Durrell. Η οικογένειά του, η οποία περιελάμβανε τη χήρα μητέρα του Λουίζα και τα μεγαλύτερα αδέλφια του Λάρι, Μάργκο και Λέσλι, μετακόμισε από την Αγγλία στο ελληνικό νησί της Κέρκυρας το 1930. Ως ενήλικας, ο Gerry έγινε γνωστός φυσιοδίφης. Έγραψε τις περιπέτειες της οικογένειάς του στην Ελλάδα σε τρία βιβλία: Η οικογένειά μου και άλλα ζώα; Πουλιά, θηρία και συγγενείς; και Ο Κήπος των Θεών.

Οι Durrells πέρασαν αρκετά χρόνια ζώντας στην Κέρκυρα, αλλά τελικά, η επικείμενη απειλή του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου τους ανάγκασε να επιστρέψουν στην Αγγλία. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς PBS, η οικογένεια λέει αντίο στο νησί και τους κατοίκους του και απολαμβάνει ένα τελευταίο γεύμα πριν επιστρέψει στο σπίτι (με εξαίρεση τον Larry, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα).

Ο showrunner «The Durrells in Corfu» είπε ότι υπήρχαν περισσότερες ιστορίες για να πουν για τους Durrells

Larry Durrell στη γραφομηχανή
Ο Josh O’Connor ως Larry Durrell Οι Durrells στην Κέρκυρα | Ευγενική προσφορά του Sid Gentle Films 2019

Ενώ ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος έβαλε τέλος στην εποχή της οικογένειας Durrell στην Κέρκυρα, δεν ήταν το τέλος της ιστορίας τους.

«Συνέχισαν και έκαναν εξαιρετικά πράγματα», δήλωσε ο Gentle στο RadioTimes το 2019.

«Υπάρχουν πολλές ακόμη ιστορίες για να πουν», πρόσθεσε. «Ήταν μόνο η αρχή των περιπετειών του Gerry με ζώα, ο Margo πήγε και δημιούργησε ένα πανσιόν στο Bournemouth και η Louisa ζούσε ακριβώς απέναντι. Απλώς συνέχισε. Θα θέλαμε να το κάνουμε ξανά. Πάντα θέλαμε να κάνουμε Durrells Πάσχα και Χριστούγεννα. “

Σε μια συνέντευξη του 2019 με το Deadline, η Gentle είπε ότι αυτή και ο συγγραφέας Simon Nye ακολουθούσαν περισσότερες ιστορίες σχετικά με τους Durrells.

«Υπάρχουν και άλλα βιβλία», είπε. «Έχουμε πάει στο Μπόρνμουθ για να συναντηθούμε [Gerald Durrell’s] εγγονή. Έχουμε μια ισχυρή ιδέα για το τι πρόκειται να κάνουμε και ο Simon ξεκινά να εργάζεται πάνω του. “

Οι αστέρες του «The Durrells in Corfu» είπαν ότι θα ενδιαφερόταν να επιστρέψουν

Αρκετά από τα αστέρια της παράστασης δήλωσαν επίσης ότι θα ενδιαφερόταν να ακολουθήσουν την οικογένεια στις περαιτέρω περιπέτειες τους.

«Δεν είναι σαν να έφυγαν από την Κέρκυρα και ήταν πραγματικά βαρετό μπροστά στην τηλεόραση, όλοι έφυγαν και είχαν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ζωές», δήλωσε ο Keeley Hawes, ο οποίος έπαιξε τη Louisa Durrell, στο RadioTimes

Από όλα τα αδέλφια του Durrell, ο Larry Durrell είχε μια ιδιαίτερα γεμάτη ζωή ζωή. Αφού ο ίδιος και η σύζυγός του αναγκάστηκαν τελικά να εγκαταλείψουν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πολέμου, κατέληξε στην Αίγυπτο, όπου εργάστηκε για τη βρετανική υπηρεσία εξωτερικού. Αργότερα έζησε στην Αργεντινή, τη Σερβία (τότε Γιουγκοσλαβία), την Κύπρο και τη Γαλλία. Ήταν επίσης ένας διάσημος συγγραφέας του οποίου το πιο γνωστό έργο είναι σειρά μυθιστορημάτων Το Κουαρτέτο της Αλεξάνδρειας.

Το στέμμα αστέρι Josh O’Connor, ο οποίος χαρακτήρισε τον Larry στο Οι Durrells στην Κέρκυρα, είπε ότι θα ενδιαφερόταν να εκμεταλλευτεί τις περαιτέρω περιπέτειες του χαρακτήρα του.

«Αν έπρεπε να έρθει κάτι στο μέλλον, νομίζω ότι θα ήταν ανόητο να το απορρίψουμε», είπε. «Φυσικά, μπορώ να δω μια ζωή για το σόου πέρα ​​από αυτό σε οποιαδήποτε μορφή που χρειάζεται».

Source