Θείος: Ο Δρ Fazıl Küçük είναι ένα πολύ σημαντικό όνομα για την ιστορία, τα παιδιά και το μέλλον αυτής της χώρας.

Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Νεολαία Κύπρου εξηγώντας τους ηγέτες της», η οποία αποτελείται από τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό σύνθεσης που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού και Telsim μεταξύ 2015-2020 Υπουργείο σε τελετή.

Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Olgun Amcaoclu, Γενικός Διευθυντής Telsim Cenk Alper, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Telsim Fevzi Tanpınar και γραφειοκράτες του υπουργείου παρακολούθησαν την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Telsim συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για 10 χρόνια στο βιβλίο που σχηματίστηκε από τη σύνθεση που κέρδισε τον οργανωμένο διαγωνισμό δοκίμιου, τον ιδρυτή της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, Κύπρο και ηγέτη του τουρκικού Ελευθερίας και Υπαρχίας Αγ. Το fazıl περιλαμβάνει εκατοντάδες συνθέσεις στις οποίες ο Kucuk εξήγησε. Στην ομιλία του στην τελετή, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Όλγκαν Αμακάογλου δήλωσε ότι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βελτιωθούν εκτός από την εκπαίδευση που έλαβαν και ευχαρίστησε τον Τέλσιμ για τη συμβολή του στους μαθητές.

Ειδικά ο Δρ. Σημειώνοντας ότι ο Fazıl Küçük είναι ένα πολύ σημαντικό όνομα για την ιστορία, τα παιδιά και το μέλλον αυτής της χώρας, ο Amcaoğlu τόνισε ότι αυτή η σημασία εξηγείται πιο αποτελεσματικά χάρη σε τέτοια γεγονότα. Ο Amcaoğlu δήλωσε ότι η συλλογή των νικητήριων έργων ως αποτέλεσμα των διαγωνισμών και η μετατροπή τους σε βιβλίο με αυτόν τον τρόπο θα ρίξει φως στους νέους αυτής της χώρας και είπε ότι θα στέλνουν με υπερηφάνεια το βιβλίο σε κάθε σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει το υπουργείο.

Πρώτα απ ‘όλα, ο Δρ. Ο Amcaoğlu, ο οποίος ευχαρίστησε επίσης εκείνους που ξοδεύουν τις προσπάθειές τους για το μέλλον αυτής της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Küçük και της ομάδας του, χωρίς δισταγμό, είπε: “Οι νέοι μας θα κρατήσουν τη χώρα τους ζωντανή υπό όλες τις συνθήκες προστατεύοντας τον αγώνα και τις προσπάθειές τους”. λέγοντας ότι τελείωσε την ομιλία του. Τονίζοντας ότι έχουν ένα πολύ σημαντικό σύνθημα ως Telsim, ο Alper είπε, «Όταν πρόκειται για τη νεολαία και τα παιδιά μας, το ρέον νερό μας σταματά. Γι ‘αυτό διοργανώνουμε τον Διαγωνισμό Σύνθεσης μεταξύ Δευτεροβάθμιας και Λυκείου με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού εδώ και 10 χρόνια. ” είπε. Ο Alper είπε ότι περισσότεροι από 2.000 μαθητές έχουν υποβάλει αίτηση για διαγωνισμούς σύνθεσης μέχρι στιγμής, προσθέτοντας ότι έχουν απονείμει περισσότερους από εκατό μαθητές.

Alper, “Οι μαθητές μας, ο ιδρυτής της Μεγάλης Ηγεσίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και των Τουρκοκυπρίων και η ελευθερία του να είσαι ηγέτης Δρ. Είπαν στον Fazıl Küçük και είμαστε περήφανοι για όλους. Μακάρι να είχαμε αυτό το βιβλίο, το οποίο δημιουργήσαμε από βραβευμένες συνθέσεις τα τελευταία 5 χρόνια, αν δεν υπήρχε πανδημία και θα το παρουσιάζαμε, αλλά οι καρδιές μας είναι μαζί τους. είπε. “Ως Telsim, όποτε θέλουμε να κάνουμε κάτι για παιδιά και νέους, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού μας υποστηρίζει πάντα.” Ο Άλπερ εξέφρασε την ατελείωτη ευγνωμοσύνη και ευγνωμοσύνη του τόσο στο Υπουργείο, όσο και στους Υπουργούς και στον Υπουργό. Μετά τις ομιλίες, το βιβλίο με τίτλο «Η Νεολαία της Κύπρου εξηγεί τους ηγέτες της», που απαρτίζεται από τα έργα των μαθητών που ταξινομήθηκαν, παρουσιάστηκε στον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Όλγκαν Αμακάογλου και γραφειοκράτες υπουργείων.

.Source