Θείος: “Τα σχολεία δεν είναι διακοπές αύριο”

πανό61

Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Όλγκαν Αμκάογλου ανακοίνωσε ότι τα σχολεία δεν θα κάνουν διακοπές αύριο, δεν υπάρχουν διοικητικές αργίες και όλα τα σχολεία θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Στη δήλωσή του, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, Amcaoğlu τόνισε ότι οι ισχυρισμοί του ότι τα σχολεία είναι διοικητικές διακοπές αύριο είναι αβάσιμοι.

Ο υπουργός Amcaoğlu είπε, «Το αύριο σίγουρα δεν είναι αργία, δεν υπάρχει τέτοια απόφαση ως διοικητική αργία. Όλα τα σχολεία θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και οι καθηγητές θα είναι σε υπηρεσία. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Amcaoğlu δήλωσε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Ανώτατης Επιτροπής των Λοιμωδών Νοσημάτων, τα σχολεία θα είναι σε διακοπές από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, έως την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021.

Ο Amcaoğlu γιόρτασε τη νέα χρονιά του κοινού με όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τους υπαλλήλους της εκπαιδευτικής κοινότητας και ζήτησε να δοθεί μεγάλη σημασία στα μέτρα κοροναϊού.

Υπουργός Amcaoğlu; «Η αδιάλειπτη εκπαίδευση θα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος το 2021. Τα παιδιά μας είναι τα πάντα, το μέλλον μας. Ας μην ξεχνάμε, είναι κοινό καθήκον των γονέων και του κράτους να τους προστατεύουν από όλους τους κινδύνους. Θα ολοκληρώσουμε αυτήν την κοινή εργασία μαζί. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Source