Θείος: Τα σχολεία δεν είναι διακοπές αύριο

Olgun Amcaoğlu, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, Εξήγησε ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι τα σχολεία είναι διακοπές αύριο (31 Δεκεμβρίου 2020) ή ότι λαμβάνουν διοικητικές διακοπές είναι αβάσιμοι.

Ο υπουργός Amcaoğlu δήλωσε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Ύπατης Επιτροπής για τις Λοιμώδεις Νόσους, τα σχολεία θα είναι σε διακοπές από Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 έως Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ημερομηνιών και είπε:

«Αύριο δεν ανακηρύσσεται αργία, δεν υπάρχει απόφαση για διοικητική αργία.Όλα τα σχολεία θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και οι καθηγητές θα είναι σε υπηρεσία ».

Υπουργός Amcaoğlu, Δηλώνοντας ότι γιορτάζουν ειλικρινά τα νέα χρόνια των ανθρώπων μας με όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τους υπαλλήλους της εκπαιδευτικής κοινότητας.ζήτησε να δοθεί μεγάλη προσοχή στα μέτρα του κορανοϊού.

Ο Υπουργός Amcaoğlu πρόσθεσε:

«Η αδιάλειπτη εκπαίδευση είναι ο πρωταρχικός μας στόχος το 2021. θα είναι. Τα παιδιά μας είναι τα πάντα, το μέλλον μας. Ας μην ξεχνάμε, είναι κοινό καθήκον των γονέων και του κράτους να τους προστατεύουν από όλους τους κινδύνους. Θα ολοκληρώσουμε αυτήν την κοινή εργασία μαζί. “

.Source