Θεράπευσε τον ΑΠΟΕΛ και τον έκανε ευτυχισμένο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Άψυχο, άχρωμο και με τα χέρια του κάτω, ο ΑΠΟΕΛ υπέστη άλλη μια οδυνηρή ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Καρμιώτισσα. Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει το 2020, οι Blues αναγκάστηκαν να υποστούν την έκτη γενική ήττα τους στο πρωτάθλημα όταν είδαν ότι ο ενήλικος Καρμιώτισσα υπερισχύει του Στέλιου Κυρακίδη, 1-0.

Το καλημέρα του αγώνα, στο 2ο λεπτό, ο Bargan με ένα ισχυρό χτύπημα στον αέρα, μετά την κεφαλίδα του Romo, έστειλε την μπάλα στο κίτρινο-κίτρινο δίχτυ, 1-0.

Δείτε τον στόχο.

https://www.youtube.com/watch?v=cZTd96CF-LI:

Χωρίς να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσει, ο APOEL δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν το σπίτι του αντιπάλου και έτσι δεν κατάφεραν ποτέ να στείλουν την μπάλα στο δίχτυ του αντιπάλου.

Φυσικά, η απουσία των μπλε-κίτρινων ήταν επίσης προφανής λόγω του κορανοϊού που έπληξε πρόσφατα την ομάδα της Λευκωσίας.

Μετά από αυτήν την πολύτιμη νίκη, η Καρμιώτισσα πέφτει στους 14 πόντους, παραμένοντας στην 12η θέση και η ΑΠΟΕΛ παραμένει στην 9η θέση με 16 πόντους.

Έντεκα από τις δύο ομάδες.

Καρμιώτισσα. Κυριακίδης (41 ‘Τούπας), Ευστατίου, Μπαράνοφ, Ρόμο, Ι. Sassi, Bargan, Μ. Sassi (58 ‘Christoph), Malekkidis, Christou, Reynolds, Neofitu

ΑΠΟΕΛ. Silva, Apostolakis (74 ‘era Jeraldes), Dias (65’ Gabriel), Ephrem, Lundemo, Anwar, Ensue (61 ‘Santos), Merkis, Kokkinoftas (74’ Castonis), Sielis, Koutsakos

Source