Θετική υπόθεση στο στρατό. Οι στρατιώτες των φορολογουμένων είναι ανήσυχοι

Το αποτέλεσμα της δοκιμής PCR ενός στρατιώτη στην εταιρεία που ανήκει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στη Βόρεια Κύπρο ήταν θετικό.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πού και πώς ο στρατιώτης μολύνθηκε από τον ιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από το Cyprus Post, η θετική περίπτωση που εντοπίστηκε εντός της εταιρείας προκάλεσε άγχος τόσο στο KTBK όσο και σε όλες τις μονάδες που συνδέονται με το TPP.

Τα θετικά περιστατικά του KTBK έχουν εντοπιστεί νωρίτερα, αλλά δήλωσαν ότι οι στρατιώτες σε καραντίνα μετά την άφιξή τους από την Τουρκία και μετατράπηκαν σε θετικούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα.

Την περασμένη εβδομάδα προήλθε από τα 1200 στρατιωτικά αεροσκάφη της Τουρκίας που είναι γνωστό ότι είναι μεταξύ των θετικών περιπτώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Συγκεκριμένα, οικογένειες εκατοντάδων στρατιωτών φορολογουμένων, οι οποίοι δεν έχουν δοκιμαστεί για PCR από τον ιό που ξέσπασε τον Μάρτιο, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν την εταιρεία και των οποίων η εβδομαδιαία άδεια έχουν μειωθεί, απαιτούν από τα παιδιά τους να μπορούν να εγκαταλείψουν τα στρατεύματα και να προστατευθούν.

Όπως είναι γνωστό, οι υποχρεωτικοί στρατιώτες συνεχίζουν να παραμένουν στην εταιρεία, αλλά εμπειρογνώμονες και πολιτικοί εργαζόμενοι μπορούν να συνεχίσουν την κοινωνική τους ζωή μετά το πέρας των ωρών εργασίας τους.

.Source