Θλίψη για την απώλεια ενός 46χρονου δασκάλου … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα νέα για το θάνατο της δασκάλας Έλενα Μεσαρίτου έχουν διαδώσει τη θλίψη στη Λεμεσό. Η ατυχής 46χρονη γυναίκα αγωνίστηκε γενναία ενάντια σε μια ανίατη ασθένεια.

Σε μια δήλωση, η POED Λεμεσός σημειώνει ότι ο κόσμος των δασκάλων αποχαιρετά σήμερα με βαθιά θλίψη και συγκίνηση στην άξια συνάδελφό της Έλενα Μεσαρίτου, η οποία έχει ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι.

Η δήλωση πρόσθεσε ότι η Ελένη «φεύγει» πολύ σύντομα, σε ηλικία 46 ετών, αφήνοντας δυσανάλογα δωρεάν τους συγγενείς της, τον σύζυγό της, τον σύζυγό της και τις τρεις ανήλικες κόρες της. Τροφοδοτεί αυτούς που τον γνωρίζουν, εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του, τους μαθητές του, τους συναδέλφους του, την οικογένεια και τους φίλους του.

“Η ποιότητα του χαρακτήρα, της καλοσύνης, της ηθικής, της επιμέλειας και της τιμιότητας θα συνοδεύει πάντα τη μνήμη του. Η ασταμάτητη παρουσία του, τα ήθη, η καλοσύνη, τα γλυκά λόγια, ειδικά τα χαμόγελα, θα παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στις καρδιές όλων εκείνων που ήταν αρκετά τυχεροί για να τον γνωρίζουν στενά. “

Η πομπή της κηδείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10/04/2021, στις 10 το πρωί. Στις 15 στην εκκλησία της Παναγίας Χρυσοφιλιώτισσας στην Αγία Φίλα, διατηρώντας όλα τα μέτρα κατά της επιδημίας.

“Ελένη, άσε το έδαφος που θα σε καλύψει να είναι ελαφρύ. “Καλή κατεύθυνση, καλή συνάντηση”, κατέληξε η δήλωση.

Source