Θλίψη για την απώλεια του μικρού Yakovos Good “Good … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η οικογένεια του συνδικάτου έπεσε σε πένθος μετά τον ξαφνικό θάνατο του 11χρονου Γιακόβοφ, ο οποίος απεβίωσε χθες το απόγευμα, την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο 11χρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας Paralimni, οι οποίοι εξέφρασαν τη θλίψη, τον πόνο, τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του μωρού.

“Ο Little Yakovos ήταν ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας, αλλά είναι επίσης πιστός φίλος της ομάδας μας, ιδιοκτήτης εισιτηρίων σεζόν, με απίστευτη αγάπη για αυτόν, που μεγάλωσε από την οικογένειά του, ο οποίος δίνει τόσες πολλές προσφορές και προσφορές στην ομάδα μας.

Κακές λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχόμαστε στον Θεό να δώσει δύναμη και θάρρος στην οικογένεια. Αποφασίστηκε ότι οι σημαίες του σπιτιού μας θα έπρεπε να κυμαίνονται στα μισά για τις επόμενες 9 ημέρες, οι παίκτες της ομάδας μας όλων των ηλικιών θα πρέπει να παίξουν με μαύρες κορδέλες στον επόμενο επίσημο αγώνα τους, αλλά θα πρέπει να κρατήσουν ένα λεπτό σιωπής. “

Συμπερασματικά, η ομάδα του Παραλίμνι σημειώνει ότι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ακαδημαϊκής Διαχείρισης, “άλλες αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες για να τιμήσουν και να διατηρήσουν τη μνήμη της μικρής μας ένωσης ζωντανή” Ωραίοι ουρανοί Αγγέλου, να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε στις ψυχές μας να δουν την Ένωσή σας από ψηλά, να χαίρονται.

Ο 11χρονος έχασε τη συνείδησή του αφού ήταν στο σπίτι και έπαιζε με άλλα παιδιά και μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Οι γιατροί που ήταν σε υπηρεσία προσπάθησαν στη συνέχεια να τον κρατήσουν ζωντανό, αλλά ο 11χρονος πέθανε.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ξαφνικού θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Ένα 11χρονο παιδί λιποθύμησε παίζοντας με άλλα παιδιά. Περίμενε την αυτοψία

Source