Θλίψη στο ΑΚΕΛ για το θάνατο του Νεοφύτου Νικόλαου Δημοσιογράφου Κύπρου

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για το θάνατο του Νεόφυτου Νικολάου, ο οποίος πέθανε από κοροναϊό σε ηλικία 74 ετών. Νεόφυτος Νικολάου, ΑΚΕΛ այի Βρετανία նախկին Πρώην ηγέτης του φιλο-βρετανικού κυπριακού κινήματος στη Βρετανία.

Στην ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή της ΑΕΚΛ αποχαιρετά τον 74χρονο άνδρα. “Ο Νεόφυτος Νικολάου, αρχικά από την έρημο της Λεμεσού, μετανάστευσε στη Βρετανία, όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, που συνδέθηκε με τις δραστηριότητες των κυπριακών πολέμων. Μετανάστες στη Βρετανία, αλλά και στο εξωτερικό με το κίνημα των Κυπρίων. Ο Νεοφίτος Νικολάου, ο ιδεολόγος που έχει επίγνωση του ΑΚΕΛ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Λαϊκού Κινήματος εδώ και δεκαετίες. Ήταν μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης. AKEL, Οργανωτικός Γραμματέας του AKEL UK ֆինանսական Οικονομικός Διευθυντής της εφημερίδας Παροικιάκη.

Ο Νεόφυτος Νικολάου, μια ιδιαίτερα σεβαστή προσωπικότητα σε ολόκληρη τη Βρετανική Κυπριακή κοινότητα, ήταν επίσης Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν μεταξύ εκείνων που εργάστηκαν για την ίδρυση του Φεστιβάλ Οίνου του Λονδίνου.

Το ΑΚΕΛ αποτίει φόρο τιμής στον Νεοφύτο Νικολάου, ο οποίος τίμησε τις τάξεις του ΑΚΕΛ με την προσωπικότητά του. Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη σύζυγό του, την Εύουλα, τα παιδιά του, τον Αίγλι, τον Άλεξ και τους συγγενείς του. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Ο πρώην γενικός διευθυντής του “Parikiak” έχασε τον αγώνα ενάντια στον κοροναϊό

Source