Θρίλερ με Έλληνα ράπερ. Απειλητική αυτοκτονία -… – Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε αυτό το βίντεο, το οποίο διαρκεί τρία λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, ο ράπερ αναφέρει τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφασή του.

Ο λόγος για αυτήν την απόφαση είναι οι στιγμές αγάπης που διαδίδονται στο Διαδίκτυο.

Ο βιαστής αναφέρει. Αυτοί είναι οι τελευταίοι μου ραπ εδώ. 8/2/2021 Το όνομά μου είναι L…, το οποίο είναι γνωστό ως L :. Πρώτα απ ‘όλα, ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους γύρω μου, τους ντροπιάζω. Ξέρω ότι όλοι θέλετε να με χτυπήσετε, να με κοροϊδέψετε και να με προσβάλλετε. Σε καταλαβαίνω, αλλά άκου την αλήθεια.

Χρησιμοποιώ κοκαΐνη για πολλά χρόνια, οπότε έχω αγωγή. Συμμετείχα σε έναν κύκλο γυναικών. Βρίσκεται στο βίντεο από χθες. Τους συνάντησα στο κατάστημα όπου δούλευα ως ρεσεψιονίστ στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε στο σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε LSD.

Συνέβη μία φορά την επόμενη μέρα όταν με εκβίασαν σε ένα βίντεο. Από τότε, έχουν πάρει τα χρήματά μου και με απείλησαν. Είμαι 24 ετών, θέλω να αυτοκτονήσω. Πιστεύω ότι όλοι όσοι το κατέβασαν το ήθελαν από την αρχή.

Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021; Τέσσερις μήνες σε καραντίνα. Ψυχίατρος, Ζάναξ, αλλά πρωτίστως, δεν ανησυχώ. Αγαπώ τις γυναίκες.

Θέλω να σας πω ότι μερικοί άνθρωποι συγκινήθηκαν από τα τραγούδια μου. Λογικά, δεν τους παρουσιάζω με τον τρόπο που αισθάνονται. Είμαι διαφορετικός, όπως λένε. Ξέρω ότι το όνομά μου είναι LL. Εννοώ όλα όσα είπα για τους ράπερ. Αυτό που είπα για τους Πόντιους, τους Ρώσους, τους Αρμένιους, τους τσιγγάνους, ζητώ συγγνώμη εάν τους προσβλήθηκαν που τους ανέφερα στη γραμμή. Θα τα κατεβάσω για αυτά γιατί μιλούν για φυλακές և Δεν έχω καμία σχέση με αυτές. Άγγιξα τις πεποιθήσεις τους. Δεν κάνουν τέτοια λάθη.

Και εσύ που με έκλεψες και με ντροπήσε, κάνε καλά. Δεν θα με ξαναδεις! Αυτή είναι η τελευταία μου δημοσίευση. Ελπίζω ότι αυτό που θα κάνω τώρα θα ξυπνήσει την κοινωνία. Λένε ότι πρέπει να θυσιάσεις για να σώσεις τα υπόλοιπα. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα. Λυπάμαι που δεν με καταλάβατε.

Το βίντεο μεταφορτώθηκε από το Instagram.

Source