Θρίλερ με έναν νεκρό μεταφραστή στην Τουρκία. Βρέθηκε με χειροπέδες գլխ στο κεφάλι μιας πλαστικής σακούλας

Η αστυνομία θεωρεί την αυτοκτονία το πιο πιθανό σενάριο, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις να σπάσει το σπίτι του ή έναν αγώνα

Ένας 30χρονος μεταφραστής της Ουκρανίας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Τουρκία.

Η Christina Novitskaya ζούσε σε ένα θέρετρο στο Bodrum, αλλά η αιτία του θανάτου της παραμένει μυστήριο, καθώς το νεαρό κορίτσι βρέθηκε με χειροπέδες στην πλάτη της και μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της.

Το μυστήριο του θανάτου του μεγαλώνει, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, δεν υπάρχουν ίχνη του σπιτιού του να σπάσει. Αντ ‘αυτού, η κύρια είσοδος στο διαμέρισμά του ήταν κλειδωμένη, το κλειδί ήταν μέσα στο σπίτι και τα παράθυρα έκλεισαν.

Η αστυνομία, στην πραγματικότητα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε ένδειξη αγώνα.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ήταν αυτοκτονία, αλλά οι φίλοι και οι συγγενείς του ατυχούς κοριτσιού λένε ότι ο 30χρονος δεν είχε κανένα λόγο να πεθάνει.

Ωστόσο, όπως είπαν, το νεαρό κορίτσι ήταν “κλειστός” χαρακτήρας · δεν είχε συνηθίσει να μιλάει πολύ για τη ζωή της στην Τουρκία, όπου εργάστηκε ως δασκάλα ερμηνευτή και χορού.
“Δεν πιστεύουμε ότι αυτοκτόνησε”, είπε ένας φίλος του Κι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τουρκική αστυνομία πιστεύει ότι είναι κατάθλιψη, καθώς το έργο του έχει μειωθεί σημαντικά λόγω της επιδημίας, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Το σώμα του βρέθηκε να κάθεται σε μια καρέκλα στη μέση του δωματίου.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source