Θρίλερ με το σώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε στην τσάντα του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μεταξύ των 20 γυναικών που εξαφανίστηκαν σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο τρίμηνο, οι αξιωματικοί της δολοφονίας αναζητούν την ταυτότητα μιας γυναίκας της οποίας το σώμα βρέθηκε διπλωμένο σε μια βαλίτσα σε ένα δάσος στην Αττική πολιτεία της Βίλας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μια μικρή γυναίκα με καστανά μαλλιά, ύψους περίπου 1,60, ύψους 50-55 κιλών.

Το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνή μόνο στα εσώρουχά της αναφέρεται στα «προφίλ» του ΕΛ.ΑΣ σε δύο σενάρια. Κάποιος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο δράστης δεν ήθελε να αναγνωριστεί από τα ρούχα, և γι ‘αυτό φρόντισε για την εξαφάνισή τους, և το δεύτερο ότι είναι έγκλημα αγάπης.

Η αυτοψία θα γίνει τελικά αύριο, և η αστυνομία θα είναι σε θέση να ξέρει ακριβώς πότε σκοτώθηκε, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, η δολοφονία διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα. Το δεύτερο և πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα έχουν την ακριβή ηλικία της γυναίκας, ενώ αυτό που θα αναζητήσουν, σε προχωρημένη σήψη, είναι να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα για να μάθουν αν είναι καταχωρημένη.

Εντυπωσιακό για την αστυνομία ήταν το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να κρύψουν καλά το σώμα, έτσι ώστε οι αρχές να χάσουν πολύτιμο χρόνο πριν ανακαλυφθεί το έγκλημα. Ο τόπος όπου έφυγαν από τη βαλίτσα απέχει περίπου 200 μέτρα από το δρόμο, είναι ένα δάσος, απρόσιτο · μόνο οι κυνηγοί το επισκέπτονται, όπως συνέβη χθες το βράδυ, όταν ο κυνηγός βρήκε τη βαλίτσα με διπλωμένο σώμα, είπε στην αστυνομία.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source