Θρίλερ σε βίλες. Μια 38χρονη Κινέζα βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα

Το σώμα μιας κινεζικής γυναίκας 38 ετών βρέθηκε σε μια βαλίτσα που ρίχτηκε σε ένα πηγάδι σε μια ερημική περιοχή της Βίλας.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έληξε την Πέμπτη το απόγευμα, αποκαλύφθηκε αρχικά ότι το σώμα ανήκε σε μια 35χρονη γυναίκα, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Η ανακάλυψη έφερε τον αριθμό των αγνοουμένων γυναικών σε πέντε, στις οποίες ζητήθηκε η ταυτότητα του θύματος. անմիջապես Αμέσως μετά τις 2 μ.μ., αποδείχθηκε ότι το θύμα ήταν μια 38χρονη Κινέζα, της οποίας η εξαφάνιση αναφέρθηκε τον Οκτώβριο. Τα ίχνη του χάθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και εδώ ξεκινά η αναζήτηση των δραστών της βάναυσης δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατρός εξεταστής Νίκος Καλογριάς δεν βρήκε τραυματισμούς, επειδή η γυναίκα ήταν νεκρή για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατρικό ερευνητή, οι εγκληματίες τον σκότωσαν, πιθανότατα με ασφυκτικό τρόπο, και τον έβαλαν αμέσως σε μια βαλίτσα.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, το σώμα δεν φαίνεται να ανήκει στην 19χρονη Άρτεμη, η οποία εξαφανίστηκε πριν από δυόμισι μήνες από το Κορωπί, όπως αρχικά πίστευε.

Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε στην AT στις 17 Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ, η Ομόνοια γεννήθηκε στην Κίνα και έζησε στην κεντρική Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Source