“Θρησκευτικές αξίες που ορίζουν τις γυναίκες ως εισβολή στην Τουρκία

Η αντιπρόεδρος της Τουρκίας Fuat Oktay, η οποία μεταδίδει στο Yozgat summerhouse ως επισκέπτης στη ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης, σύμφωνα με την αξιολόγηση στην ημερήσια διάταξη.

ΚορωνοϊόςΟ Οκτάι δήλωσε ότι επί του παρόντος υπάρχουν 18 εγχώριες μελέτες εμβολίων κατά της Τουρκίας και 7 από αυτές είναι πολλά υποσχόμενες και 4 από τα 7 εμβόλια βρίσκονται στη φάση της κλινικής εφαρμογής.

Oktay, Καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Kayseri Erciyes. Δρ. Δήλωσε ότι το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τον Aykut Özdarendeli θα μετακινηθεί στο τελικό κλινικό στάδιο, φάση-3, πολύ σύντομα.

Τονίζοντας ότι έχει σημειωθεί σοβαρή πρόοδος στις μελέτες εμβολίων και ότι παρακολουθούν στενά τις μελέτες που έχουν φτάσει στο κλινικό στάδιο, ο Oktay είπε:

“Σήμερα είναι επίσης μια καλή είδηση. Έχουμε λάβει την είδηση ​​ότι ο υποψήφιος εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Dr. Osman Erganiş από το Πανεπιστήμιο Selcuk ολοκλήρωσε την προ-κλινική φάση και θα ξεκινήσει τη φάση-1.

“ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”

Αξιολογώντας την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σχετικά με τα μαθήματα Κορανίου, ο Οκτάι είπε ότι η ανακοίνωση μιας τέτοιας απόφασης κατά τις πρώτες ημέρες του Ραμαζανιού δεν ήταν καλή πίστη.

Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΟ πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ Υπογραμμίζοντας ότι είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει διακοπή και τα μαθήματα θα συνεχιστούν ως αποτέλεσμα έντονης διαβούλευσης με τους αρμόδιους υπουργούς, ο Οκτάι είπε ότι απαιτείται νομική ρύθμιση για να διασφαλιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο Οκτάι συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

«Όταν αυτό εξηγείται με έμφαση στον κοσμικό, φυσικά, έχουμε στο παρελθόν πολύ σοβαρά προβλήματα, και αυτό λύθηκε υπό την ηγεσία του Προέδρου μας. Υποφέραμε από τον μετασχηματισμό του κοσμισμού, ο οποίος θα έπρεπε να εφαρμοστεί ως εγγυητής τις πεποιθήσεις του έθνους, σε ένα εργαλείο που θα χτυπήσει μια αλυσίδα στην αντίθετη συνείδηση. Αυτό το έθνος έχει διωχθεί πολύ σε αυτήν τη χώρα.

Απλώς θυμηθείτε 28 Φεβρουαρίου, υπήρξαν πολλά προβλήματα. Θυμηθείτε τις διαδικασίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960. Δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν τα ίδια πράγματα στην Κύπρο. Μιλάμε για μια ένωση στην οποία είναι μέλη των εκπαιδευτικών. Τα χέρια και το στόμα της Τουρκίας για να οριστεί ως αιματηρός κατακτητής δεν μπορούν να αφεθούν στο έλεος μιας ένωσης που φτάνει μέχρι τις θρησκευτικές, εθνικές και πολιτιστικές αξίες. Δεδομένου ότι έχουμε διανύσει αυτούς τους δρόμους πολλές φορές, γνωρίζουμε καλά πού να πάμε. Επομένως, είπαμε ξεκάθαρα ότι αυτός ο δρόμος είναι αδιέξοδο και κανείς δεν πρέπει να εισέλθει σε αυτόν τον αδιέξοδο. Δεν το επιτρέπουμε αυτό. “

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την ΤΔΒΚ, ο Οκτάι είπε: «Υπάρχει μια διάσταση όπου μπορούμε να συζητήσουμε μια λύση σε αυτήν την πλατφόρμα βάσει μιας δομής όπου η Ομοσπονδία και οι ομόλογοι της δεν θα είναι πλέον λύση, δύο ίσες κοινωνίες και δύο ισότιμα ​​κυρίαρχα κράτη. ” μίλησε.

Πηγή: ΑΑ

.Source