Ιανουάριος և … ελάχιστη βροχή և. Τι καιρό μας περιμένει;

Τι υπάρχει στη λίστα καιρού της επόμενης ημέρας մանրամասն Λεπτομερείς προβλέψεις της Κυπριακής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Βορειοανατολική ροή. Η σκόνη θα παρατηρηθεί στην ατμόσφαιρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης και συννεφιασμένος στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Ελαφριά ομίχλη και χαμηλά σύννεφα ενδέχεται να εμφανιστούν σε περιοχές πλημμύρας. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός-νότιο-ανατολικός από τους τοπικούς, γενικά αδύναμους, 2 έως 3 μποφόρ, αλλά επικλίνει προσωρινά στην όχθη της λίμνης στη μέση, 4 όλα. Αυτός που θα είναι ήρεμος, λίγο ανήσυχος, αλλά στους ανατολικούς և νότιους ανέμους, λίγο ανήσυχος և ανήσυχος.

Η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά περίπου 8 βαθμούς στην ενδοχώρα, περίπου 12 στην ανατολική և νοτιοανατολική ακτή, περίπου 10 στην υπόλοιπη ακτή ավորապես κατά περίπου 5 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά, όπου θα εμφανιστούν τοπικοί παγετοί.

Η βροχή είναι πιθανή τις επόμενες μέρες. “

Αύριο, ο καιρός θα είναι καθαρός στην αρχή, αλλά σταδιακά τα σύννεφα θα αυξηθούν · το απόγευμα, είναι δυνατά μεμονωμένα ντους, κυρίως στη δύση και το βορρά. Ο άνεμος θα είναι βορειοανατολικά νοτιοανατολικός, 3 έως 4 από το Beaufort, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραχώδης αλλά προσωρινά υψηλή στον άνεμο. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε 21 βαθμούς στην ξηρά, στις παράκτιες περιοχές και στα ψηλά βουνά – 14 βαθμούς.

Αύριο το βράδυ θα είναι κυρίως νεφελώδης, ενώ στην περιοχή είναι δυνατή η ελαφρά απομονωμένη βροχή. Ο άνεμος θα είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός, ασθενής, 2 έως 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη και λίγο χαοτική.

Συννεφιά το πρωί της Τετάρτης είναι πιθανό να φέρουν λίγο «τοπική βροχή» στα βουνά, αλλά ο καιρός σύντομα θα είναι μερικώς νεφελώδης. Την Πέμπτη-Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης, η θερμοκρασία θα παραμείνει η ίδια, πάνω από τον κανόνα της σεζόν.

Source