Ιεραποστολικές δραστηριότητες στην ΤΔΒΚ, ο «μαθητής» των ΗΠΑ του Πάστορα Μπράνσον

Cyprus Postβρίσκεται στην ατζέντα για λίγο “Αρχείο ιεραποστολής στην ΤΔΒΚ” στην Αμμόχωστο την προηγούμενη μέρα Με την επιθεώρηση / επιδρομή του Τελωνείου πήρε μια άλλη διάσταση.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάστημα στο Karakol Neighborhood στην Αμμόχωστο, κατασχέθηκαν πολλές Βίβλοι, καθώς και η Τορά και παρόμοια “ιεραποστολικά” προϊόντα.

Παράλληλη / συνδεδεμένη με την προαναφερθείσα επιδρομή με έδρα την Αμμόχωστο Τα λαθραία ποτά παρήχθησαν σε μια επιδρομή στο Kumyalı Ελέγχθηκε επίσης η τοποθεσία του Zekai Altan.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ …

Πανεπιστήμιο Ανατολικής Μεσογείουσε (DAÜ) με αναφορά σε επικεφαλής τμήματος Ίδια στιγμή DAÜ Θεωρείται ότι ο αμερικανός πολίτης Ryan Daniel Keating, ο οποίος ελέγχει επίσης την εκκλησία στην πανεπιστημιούπολη, διαχειρίστηκε επίσης πολλά μυστικά “εκκλησιαστικά σπίτια” στη χώρα μας …

ΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΡΑΧΙΠ Μπρονόν

Ο εν λόγω Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται στο νησί από το 2018, “σε ποιον τίτλο” στο νησί Αν και είναι ένα άλλο κρίσιμο ερώτημα με τελωνειακή επιδρομή Ο Ryan Daniel Keating, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, η έκδοση του Ντόναλντ Τραμπ από την Τουρκία «εξαναγκάστηκε» και στην τελετή του Λευκού Οίκου στην Αμερική συναντήθηκε με τον ιερέα της δίκης κατασκοπείας, Andrew Brunson, που αντικατοπτρίζεται στο κατηγορητήριο στη Σμύρνη «δραστηριότητες στο Ντιγιαρμπακίρ». ήταν μαθητής της τάξης.

Στο κατηγορητήριο του Μπράνσον, ήταν αξιοσημείωτο ότι βρισκόταν στα νοτιοανατολικά κατά τη διάρκεια των περιστατικών του Κομπάνι που διοργάνωσε το ΡΚΚ και τις δράσεις τάφρου στο Ντιγιαρμπακίρ, και αναφέρθηκε στο κατηγορητήριο ότι παρόλο που ο τόπος υπηρεσίας του Μπράνσον ήταν Σμύρνη, ήταν «ειδικός» δραστηριότητες “και” σχέσεις “σε Şanlıurfa και Diyarbakır.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Οι οργανωμένες ιεραποστολικές δραστηριότητες έχουν τραβήξει την προσοχή στη χώρα μας για λίγο. Ειδικά στους πανεπιστημιακούς κύκλους Οι ιεραπόστολοι “Αφρικής και Γκάνας” είναι ενεργοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιεραπόστολοι αναπτύσσονται ειδικά στην περιοχή της Αμμοχώστου, καθώς και πολλές “ανοιχτές ειδοποιήσεις”.

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι οι «ιεραπόστολοι» συντονίζονται και συμμετέχουν σε κατηγορηματικές δραστηριότητες στα κανάλια κοινωνικών μέσων της χώρας μας.

.Source