Ιικό βίντεο. Ο δικτάτορας του Τουρκμενιστάν οδηγεί ένα ποδήλατο μέχρι να θεοποιηθεί

Ακόμα και τα ρούχα είναι σε αρμονική απόχρωση. Οι ποδηλάτες κωπηλασίας τον χαιρετούν καθώς τους υποδέχεται

Τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο φανατικού ποδηλάτου, του Τούρκου προέδρου Gurbanguly Berdimuhamedov, απολαμβάνοντας τη μοτοσυκλέτα του με ρυθμό εκατοντάδων ανθρώπων ντυμένοι με στολή, στα χρώματα της χώρας τους, λατρεύοντας, χειροκροτούν, τραγουδούν ή φεύγουν πριν από την έναρξη της πορείας με τα δικά τους «πράσινα» ποδήλατα.

Η ειδική πορεία πραγματοποιήθηκε στους άδειους δρόμους της πόλης για τον εορτασμό της «Διεθνούς Ημέρας Υγείας» την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Δες το βίντεο:

Ο Τούρκος ηγέτης (από το 2007) έλαβε το υψηλότερο βραβείο από τη Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας “για τη δέσμευση της χώρας του για ποδηλασία”

Ο Berdimuhamedov έχει ιστορία των αποφάσεών του να χρησιμοποιεί νόμιμα την κυκλοφορία ποδηλάτων στη χώρα, ακόμη και να διατάζει τους πολίτες να αγοράσουν ποδήλατα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μεγάλη εθνική εκδήλωση του 2013. Ταυτόχρονα, 7.500 άτομα συμμετείχαν σε πορεία παρόμοια με την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας τον Ιούνιο του περασμένου έτους. άτομα, κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι և μαθητές.

Το 2019, μπήκε στη χώρα του στο Guinness Book of Records για τη «μεγαλύτερη παρέλαση ποδηλάτου μονής λωρίδας», τραβώντας περίπου 2.000 άτομα πίσω 3.300 μέτρα. Το 2018, διεκδίκησε επίσης το ρεκόρ για το «μεγαλύτερο πρόγραμμα ποδηλασίας ευαισθητοποίησης» με 3.246 συμμετέχοντες.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source