Ιογενείς ειδήσεις του 2020. – Κρήτη

Το 2020 “φεύγει”, το և neakriti.gr συντάσσει την “έκθεση” της χρονιάς με νέα που διαβάζετε περισσότερα

Το 2020, το οποίο “φεύγει” σε λίγες ώρες, είναι αναμφίβολα ένα έτος γεμάτο ιστορία και νέα. Οι ειδήσεις αφορούσαν όχι μόνο την επιδημία του κοροναϊού και τις συνέπειές της, αλλά και τις πολιτικές, κοινωνικές, αστυνομικές, οικονομικές, δικαστικές ειδήσεις, θετικές ή αρνητικές, μικρές ή μεγάλες…

Neakriti.gr մեկ σε ό, τι υπάρχει εδώ και ένα χρόνο. Καταγραφή κάθε εκδήλωσης που αξίζει να διαβάσετε για να μάθετε για τις εξελίξεις στη χώρα μας, την Κρήτη και σε όλο τον κόσμο.

Αλλά ποια ήταν τα νέα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο το 2020;

Επίθεση βιτριόλης

Στις 20 Μαΐου, μια νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε σοβαρά επίθεση με βιτριόλη από μια άλλη γυναίκα που, στην αρχή, ήταν σιωπηλή. Τα νέα συγκλόνισαν το έθνος και προκάλεσαν μια σειρά αντιδράσεων στην κοινωνία. Ένα μήνα αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ωστόσο, αυτό που αναμένεται είναι η απονομή της δικαιοσύνης.

Ο πρώτος θάνατος από κοροναϊό στην Κρήτη

Ο Παν-Αρμενικός, φυσικά, «πάγωσε» μαζί του πρώτος θάνατος από κοροναϊό στην Κρήτη“Εκείνη την εποχή, ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ήταν μόλις 22”, δήλωσε ο Γερμανός καθηγητής.

Ο καιρός στο Δημαρχείο της Χερσονήσου

Η πιο φρέσκια ένταση ο κακός καιρός που έπληξε την Κρήτη Φάνηκε να είναι το πιο καταστροφικό, κυρίως για τον δήμο Χερσονήσου, στην περιοχή Guvez. Η γη έγινε μια με τη θάλασσα. Τα πλημμύρα οδήγησαν οχήματα και περιουσίες, καταστρέφοντας δρόμους και σπίτια. Και ευτυχώς μπορεί να μην θρηνούσαμε τα θύματα, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν επηρεαστεί ουσιαστικά από την «μανία» της φύσης.

Ένα «φοβερό» πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή

Ένα μικρό παράδειγμα κακού καιρού ήταν μια σκηνή από κάποιον άδειο πλάσμα που εμφανίστηκε στην παραλία Gornes. Με την πρώτη ματιά, ήταν δύσκολο για κανέναν να καταλάβει τι ήταν το ζώο, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, ήταν ένα σήμα, το οποίο μεταφέρθηκε από το νερό που χύνεται, ως αποτέλεσμα του οποίου πνίγηκε.

Δολοφονία στα Ανώγεια

Μια διαμάχη, δύο νεκροί“Δύο οικογένειες εξακολουθούν να θρηνούν τους πατέρες τους, τους συζύγους τους, τους αγαπημένους τους. Ένα από τα πολλά οδυνηρά εγκλήματα: μόνο ένα “γιατί” έλαβε χώρα στα Ανώγεια τον Μάιο.

Η πρώτη περίπτωση κορανοϊού στην Κρήτη

Έφτασε στην Κρήτη στις 11 Μαρτίου μετά τον εντοπισμό του κοροναϊού η πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση στο νησί, αποδεικνύοντας σε μας ότι δεν είμαστε άτρωτοι, ότι πρέπει να διατηρήσουμε τα γεγονότα που άρχισαν να μπαίνουν στη ζωή μας.

Οδηγίες από ειδικούς

Η επιδημία κοραναϊού σχεδόν μετατράπηκε σε «πανούκλα» ψεύτικων ειδήσεων: οι πολίτες έψαχναν για αξιόπιστες πηγές πληροφοριών. Έτσι οδηγίες: Ένα από τα πιο δημοφιλή είδηση ​​της χρονιάς από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σχετικά με το πώς να παραμείνετε ασφαλείς σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάσταση είναι η «αποχώρηση».

Ο πιο όμορφος παράγοντας

Όπως γράψαμε στην αρχή, το 2020 είχε επίσης καλά νέα. Ήταν ένα από αυτά Εντυπωσιακός γάμος Ο ομορφότερος γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού

Πεθερά.

Η «κλασική ελληνική μητέρα» στην περίπτωσή μας είναι κυπριακή · στην πραγματικότητα, είναι «κλασική», αναπαράγοντας όλα αυτά τα κλισέ της σχέσης της νύφης με το χιούμορ. πεθερά,

Η υιοθεσία που σε άγγιξε

Το Κρητικό ζευγάρι έδωσε την ευκαιρία σε ένα μικρό αγόρι από την Ουγκάντα ​​να ζήσει στην Ελλάδα. Ζήστε μια ζωή γεμάτη αγάπη. Το Neakriti.gr προσπαθεί να σας παρουσιάσει εμπνευσμένες ιστορίες, ιστορίες ανθρώπων που σας ενθαρρύνουν να ενεργείτε πιο συλλογικά, με περισσότερη αυτοθυσία. Αναμφίβολα, αυτή είναι μία από αυτές τις ιστορίες Η ιστορία του μικρού Άθω,

Καλή χρονιά, με περισσότερα … θετικά νέα.

,Source