Ιορδανία – Πρόεδρος της Γερουσίας, πρέσβης της Κύπρου

(MENAFN – Jordan Times) ΑΜΜΑΝ – Ο Πρόεδρος της Γερουσίας, Faisal Al Fayez, συναντήθηκε την Κυριακή με τον Πρέσβη της Κύπρου στην Ιορδανία Μιχάλη Ιωάννου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, Πέτρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της Γερουσίας στο Ανώτερο Σώμα, ο Φαγιέζ και ο Ιωάννου συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις σε διάφορους τομείς.

Ο Fayez επιβεβαίωσε τους «βαθιές σχέσεις» μεταξύ των δύο χωρών και τη δέσμευση της Ιορδανίας να τις προωθήσει στην εξυπηρέτηση των αμοιβαίων συμφερόντων, ιδίως σε θέματα επενδύσεων, εμπορίου και κοινοβουλευτικών.

Η συνάντηση κάλυψε επίσης τις περιφερειακές εξελίξεις, τονίζοντας τη σημασία της επίτευξης μιας δίκαιης και συνολικής ειρήνης στην παλαιστινιακή υπόθεση, καθώς και κοινή δράση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19

Ο Ιωάννου επαίνεσε επίσης τις σχέσεις Ιορδανίας-Κύπρου, σημειώνοντας τη σημασία της ενίσχυσης των δεσμών και της διατήρησης του συντονισμού και της επικοινωνίας.

MENAFN27122020000028011005ID1101346969

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source