Ισραηλινή «θαύμα» θεραπεία για πονόλαιμο հեռ Προοπτικές για χορήγηση στη Κύπρο

Ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δίνει φάρμακο և ακόμη και ένα «θαύμα» σε ασθενείς με κοροναϊό. Σκοπεύει να συμμετάσχει η Ελλάδα σε εξετάσεις – Ποιες σκέψεις γίνονται για την Κύπρο – Δρ. Δύο χρόνια Cyprus Times և AstraZeneca εμβόλια և την αποτελεσματικότητά τους στους ηλικιωμένους

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, το «θαύμα» είναι το φάρμακο που δοκιμάζει το Ισραήλ κατά της νόσου Covid-19, ενώ ο πλανήτης εντείνει τις προσπάθειές του για να προστατευθεί από τον κοροναϊό.

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες, ο Νετανιάχου παρουσίασε ένα μπουκάλι που περιέχει το φάρμακο που δοκιμάζει το Ισραήλ στον αγώνα κατά της καρύδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ελλάδα προτίθεται να συμμετάσχει σε δοκιμές ναρκωτικών, κάτι που πολλές χώρες έχουν ήδη ζητήσει.

Σας προσκαλούμε να φιλοξενηθείτε Κύπρος Φορές: Δρ. Ο Nicholas Dietis, Βοηθός Φαρμακολογίας, σχετικά με το εάν η Κύπρος εξετάζει τη χρήση αυτού του φαρμάκου, λέει ότι σε αυτό το στάδιο πρέπει να κρατήσουμε ένα μικρό καλάθι.

“Δεδομένου του γεγονότος ότι η μελέτη διεξήχθη σε σχετικά μικρό αριθμό ατόμων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα υπερβεί τα τρίαότι: “Μια φάση έρευνας για να αποδειχθεί εάν αυτό το φάρμακο αλλάζει πραγματικά, το αποτέλεσμα είναι πραγματικό, όχι τυχαίο.”

“Προς το παρόν, άλλα ναρκωτικά λαμβάνονται ταυτόχρονα με αυτό το ισραηλινό φάρμακο. Πρέπει να διευκρινιστεί εάν αυτό δίνει μόνο τόσο θετικά αποτελέσματα. “Μόλις έχουμε ασφαλή αποτελέσματα, τότε θα είμαστε σε θέση να πάρουμε μια απόφαση για την Κύπρο”, εξήγησε.

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Και τα 3 εμβόλια είναι ασφαλή

Από την ερώτηση ο Δρ. Δύο χρόνια μετά τη συζήτηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου AstraZeneca για άτομα άνω των 65 ετών, λέει ότι συμφωνεί με την απόφαση της Κύπρου να υποστηρίξει τις περισσότερες χώρες της ΕΕ και να δώσει το εμβόλιο στους ηλικιωμένους, δεδομένου ότι δεν έχουμε αρκετές δόσεις ή άλλες επιλογές , όπως η ταξινόμηση των ασθενών σε αυτό το στάδιο.

“Σε όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια, γνωρίζουμε ότι οι ηλικιωμένοι παράγουν αντισώματα. Σύμφωνα με έρευνα, είναι ασφαλές, οπότε σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, προκειμένου να προστατευθούν οι ηλικιωμένοι, οι εμβολιασμοί πρέπει να συνεχιστούν, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.”

Διευκρινίζω, λέει ο Δρ. “Κάθε δύο χρόνια, η διαφορά στο ποσοστό αποτελεσματικότητας του AstraZeneca և Pfizer είναι το ποσοστό που δείχνει την πρόληψη των συμπτωμάτων (το Pfizer δεν προκαλεί συμπτώματα), αλλά και τα τρία εμβόλια που έχουμε στη διάθεσή μας αποτρέπουν τη νοσηλεία ալ το θάνατο.”

Συμπερασματικά, εξηγεί ότι, στην πραγματικότητα, το εμβόλιο που λαμβάνει κάποιος είναι το ίδιο, καθώς αποτρέπουν τη νοσηλεία և το θάνατο.

Source