Ιστορία μάρκας VILEDA | Δημοσιογράφος Κύπρος

InBusinessNews: 11/02/2021 07:01:

InBusinessNews: 11/02/2021 07:01:

Η Vileda, της οποίας το εμπορικό σήμα στην Κύπρο, Swipe Limited, εξαγοράστηκε από το Fattal Group, ιδρύθηκε το 1948, φέρνοντας τις τελευταίες δεκαετίες της επανάστασης στον κόσμο του καθαρισμού με την καινοτομία.

Θρυλικά προϊόντα που έκαναν τη διαφορά

Υπέροχο πανί παραθύρου Vileda, σφουγγάρι Glitzi op Η σφουγγαρίστρα Vileda έθεσε νέα πρότυπα στα τμήματα της αγοράς τους. Μέχρι σήμερα, η μάρκα Vileda της γερμανικής εταιρείας Freudenberg Home and Cleaning Solutions συνεχίζει να αναπτύσσει νέα προϊόντα և υλικά, βελτιστοποιώντας τα υπάρχοντα.

Καθαρισμός, σφουγγαρίστρα, ηλεκτρική σκούπα, σκούπισμα.

Η Vileda έχει τις σωστές λύσεις για πολλά διαφορετικά προβλήματα καθαρισμού στο σπίτι. Για 70 χρόνια, η Vileda μπόρεσε να διευκολύνει την εργασία των πελατών της με καινοτόμα καθαριστικά. Η Vileda είναι παγκόσμιος ηγέτης στον μηχανικό καθαρισμό με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες.

Από το 1947

Όλα ξεκίνησαν το 1947 όταν δύο εργάτες του εργοστασίου Weinheim ανακάλυψαν ότι τα πληρώματα καθαρισμού χρησιμοποιούν μη υφασμένα υπολείμματα καθαρισμού για τον καθαρισμό.

Η ιδέα υιοθετήθηκε και γεννήθηκε ένα κομμάτι του παραθύρου της Vileda. Το όνομα “Vileda” προέρχεται από το γερμανικό “wie Leder” ή “σαν δέρμα”, καθώς το μη υφασμένο ένδυμα μοιάζει με δέρμα σαμοβάρι – κυκλοφόρησε το 1948.

Η σταθερότητα των προϊόντων και η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι ιδιαίτερα σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Μια κουλτούρα καινοτομίας

Η Vileda λαμβάνει επίσης υπόψη τους πολιτισμούς διαφορετικών χωρών. Κάθε χώρα έχει τις δικές της συνήθειες καθαρισμού. Έρευνα αγοράς καταναλωτών innovation Η καινοτομία προϊόντων είναι η πιο σημαντική πτυχή της ανάπτυξης οικιακών προϊόντων.

Για παράδειγμα, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές γερμανικές ηλεκτρικές σκούπες με τηλεσκοπικές λαβές, οι παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες στην Ινδία είναι κατασκευασμένες από φυσικές ίνες και πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες κάθε τρεις μήνες κατά μέσο όρο. Ήταν εκεί που η Vileda είδε μια ευκαιρία. Από το 2013, η εταιρεία δημιουργεί μια παραδοσιακή έκδοση υψηλής τεχνολογίας της σκούπας. Κατασκευασμένο ειδικά για την αγορά της Ινδίας, το No Dust Broom έχει πολυμερείς ίνες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πλένονται.

Πρόσφατα, το τμήμα ηλεκτρικού καθαρισμού απέκτησε επίσης πρόσβαση σε πολλά νοικοκυριά. Τα ρομπότ σκούπα αυτόματα, οι ηλεκτρικές σκούπες παραθύρων καθαρίζονται με μπαταρίες ιόντων λιθίου και οι ηλεκτρικές σκούπες έχουν ηλεκτρική υποστήριξη. Η Vileda διαθέτει επίσης ένα ρομπότ καθαρισμού “ViROBi Slim” και ένα ρομπότ απορρόφησης “VR 302” για αυτόματο καθαρισμό δαπέδων.

Εκείνοι είναι: ότι: Λύσεις για το σπίτι και τον καθαρισμό Freudenberg:

Ο γερμανικός όμιλος Freudenberg Home and Cleaning Solutions Business αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες καθαρισμού, έχει πολυετή τεχνική και υλική εμπειρία που σχετίζεται με όλους τους επιχειρηματικούς ομίλους Freudenberg. Η καινοτομία είναι η βάση αυτής της μάρκας և αποτελεί μέρος της διαφορετικής γκάμας προϊόντων του Freudenberg για όλες τις επιχειρηματικές ομάδες.

Η Freudenberg Home and Cleaning Solutions είναι ο κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίως συστημάτων καθαρισμού, όπως προϊόντα οικιακής φροντίδας και πλυντηρίου, με προηγμένες λύσεις που κάνουν τη ζωή ευκολότερη για εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου περιλαμβάνει μάρκες όπως Vileda®, O’Cedar®, Oates, Gimi®, Gala®, Wettex® και Marigold®. Σε σχεδόν κάθε ηγέτη της αγοράς στη χώρα όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία είχε πωλήσεις άνω των 938 εκατομμυρίων ευρώ, απασχολώντας περισσότερα από 3.000 άτομα το 2017.

Νέα, αποτελεσματικά προϊόντα channels κανάλια διανομής, τεχνικές καινοτομίες ուժեղ η ισχυρή εστίαση των πελατών ήταν το κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια. Υποστηρίζεται από διεθνή և μεγάλης κλίμακας έρευνα αγοράς πελατών, κέντρα καινοτομίας facilities εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίως network δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 35 χώρες.

Source