Ισχυρή αντίδραση στην απόφαση «προεπιλεγμένου ενδιαφέροντος» της KIB-TEK από την EL-SEN: «Άδικη

Ισχυρή αντίδραση στην απόφαση «υπερημερίας» της KIB-TEK από την EL-SEN:

Μετά την ανακοίνωση της KIB-TEK ότι οι τόκοι καθυστέρησης θα εφαρμοστούν σε όσους δεν πληρώνουν εγκαίρως τους λογαριασμούς κατανάλωσης, στις 5-15 Φεβρουαρίου, ο Kubilay Özkıraç, Πρόεδρος της EL-SEN, δήλωσε: “Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί ενάντια σε αυτήν την αδικία.

Ισχυρή αντίδραση στην απόφαση «υπερημερίας» της KIB-TEK από την EL-SEN:

Τουρκική Αρχή Ηλεκτρισμού (ΚΙΒ-ΤΕΚΑνακοινώθηκε ότι οι τόκοι υπερημερίας θα εφαρμοστούν σε όσους δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς κατανάλωσης εγκαίρως μεταξύ 5 και 15 Φεβρουαρίου.

Κάνοντας δήλωση για το θέμα, Πρόεδρος του EL-SEN Kubilay Özkıraçέκανε σκληρή κριτική.

“Δεν είναι δυνατόν για εμάς να παραμείνουμε σιωπηλοί ενάντια σε αυτήν την αδικία, εάν το κράτος, το οποίο αναμένει θυσία από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δεν θυσιάζεται ή ακόμη και βάζει το χέρι του στην τσέπη του πολίτη!” Ο Özkıraç τόνισε ότι η ανακοίνωση της ανακοίνωσης της Τουρκικής Αρχής Ηλεκτρισμού για την επιβολή τόκων σε χρέη που δεν θα καταβληθούν στις 5-15 Φεβρουαρίου είναι απλώς άδικο.

Για να πληρώσω το AKSA και τους τόκους στις τράπεζες ΚΙΒ-ΤΕΚ Σημειώνοντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έβαλε το χέρι του στην τσέπη του πολίτη, ο Özkıraç είπε, “Αυτό είναι απαράδεκτο.”

«Σε αυτή τη διαδικασία, ενώ είναι απαραίτητο να βρούμε μια λύση στις πληρωμές προς την AKSA και τις τράπεζες και να παρέχουμε ανακούφιση στον πολίτη, τον Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, ο οποίος δυστυχώς κούνησε τα μεγάλα σακουλάκια του. Ερχάν Αρίκλιπου συνδέονται με την ΚΙΒ-ΤΕΚ Το Διοικητικό Συμβούλιο κάνει το αντίθετο και σκοπεύει να πάρει το κεφάλαιο από τον πολίτη και να πληρώσει το κεφάλαιο », δήλωσε ο Özkıraç,« Ως EL-SEN, καταδικάζουμε έντονα την απόφαση »και είπε ότι ζήτησαν την απόσυρση της απόφασης αμέσως.

.Source