Ισχυρή προειδοποίηση για το Haftar στη Λιβύη: Δεν μπορείτε να βρείτε μέρος για να τρέξετε

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Οργκ. Πήρε μια επίσημη επίσκεψη με τον Yaşar Güler και τους Force Commanders. Λιβύη συναντήθηκε με τον Mehmetçik υπεύθυνο. Ο Ακάρ είπε ότι το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη, όπου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν σε επίπεδο διοίκησης, ήταν η ομάδα του Χάφταρ και οι υποστηρικτές της. Τονίζοντας ότι μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας στην περιοχή, ορισμένες χώρες που δεν ήταν στη μέση της εποχής προσπαθούσαν να αρπάξουν τα pars με τον δικό τους τρόπο. Ο Akar επέκρινε επίσης την Επιχείρηση Irini: «Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς μια σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε αυτήν την προκατειλημμένη, μεροληπτική και αμφιλεγόμενη δράση. “

Χάφτερ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης συζητά «συνεργασία για την ασφάλεια» με την αιγυπτιακή αντιπροσωπεία Başağa

ΚΟΣΜΟΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης συζητά για «συνεργασία ασφαλείας» με την αιγυπτιακή αντιπροσωπεία Başağa

ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BAZAAR

  • Επαναλαμβάνοντας την υποστήριξή του στην πολιτική λύση της κυβέρνησης εθνικής συμφιλίωσης Akar, η Τουρκία και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που απειλούν τον Χάφτερ αμφισβήτησαν επίσης το κατώφλι: «Το Haftar, το πιόνι των συνωμοτών πραξικοπήματος και των ξένων δυνάμεων, το παιχνίδι των άλλων, είναι μεταξύ των αυταπάτων που στοχεύουν τους Τούρκους στρατιώτες που ήρθαν στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και παρείχε στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη, καθώς και την TAF. Προσπαθεί να κάνει κάτι με τον δικό του τρόπο, επειδή είναι κολλημένος και δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του. Κλαίνε για να καλύψουν τη σφαγή τους. Αυτά είναι άχρηστα. Δεν μπορείς να γίνεις στρατάρχος φορώντας στολές και τάξεις από το παζάρι. Αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης, εμπειρίας, καρδιάς και καρπού. “

Χουλούσι Ακάρ

ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ είναι υπεύθυνος για το αίμα των αδελφών που ρέουν στη Λιβύη, ο Άκαρ είπε: Τα στοιχεία του Haftar θα είναι νόμιμος στόχος σε κάθε προσπάθεια επίθεσης τουρκικών στοιχείων. Αφήστε τους να το θυμούνται αυτό. Αφού κάνουν μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Όλοι βάζουν το μυαλό σας μαζί. Εδώ δημιουργήθηκε εκεχειρία και διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Εκτός από αυτό, οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να ληφθεί είναι λάθος. Είναι σημαντικό η Λιβύη να ανήκει στην ενότητα και την ακεραιότητα της Λιβύης και της Λιβύης. Αν αυτά δεν είναι κατανοητά, αν δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη του ήρωα, αφοσιωμένου TSK, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο. ”

Αυτό που θα συμβεί θα είναι στον ελληνικό λαό

  • Ο Hulusi Akar έδωσε επίσης μηνύματα για το Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έχει συνήθεια να προκαλεί προκλητικές, προκλητικές και κλιμακωτές εντάσεις αντί για λύση, ο Akar είπε ότι αυτά τα λάθη έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτά από τον λογικό Έλληνα. Akar στην Ελλάδα, η οποία έχει οπλίσει και έχει αυξήσει τον αμυντικό προϋπολογισμό της 5 φορές «Μια ξέφρενη μόδα εξοπλισμού έχει ξεκινήσει με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Δεν αρκεί να αγοράσετε όσα πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια θέλετε. Αυτό που θα συμβεί θα είναι ο αγαπητός Έλληνας λαός ” έστειλε το μήνυμα. Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, Akar, “Για αυτό, οι Έλληνες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική ύπαρξη” μίλησε.
Ηθική συναυλία για τον Mehmetçik στη Λιβύη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 7

Τίτλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκίλερ και τους διοικητές της δύναμης και τον Μεχμέτικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Τίτλος

Ο Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Λιβυκή Ομάδα Εργασίας, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό του τροχόσπιτου. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο.

Τίτλος

Μετά την ομιλία του Akar, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan, οι οποίοι συνόδευσαν την επίσκεψη του Κέντρου Διοίκησης των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, έδωσαν συναυλία στους Mehmetçiks.

Τίτλος

Πολύχρωμα τοπία εμφανίστηκαν στη συναυλία, όπου βιώθηκαν ευχάριστες στιγμές.

Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος

Ηθική συναυλία για τον Mehmetçik στη Λιβύη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκίλερ και τους διοικητές της δύναμης και τον Μεχμέτικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη. Μετά την ομιλία του Akar, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan, συνοδεύοντας την επίσκεψη του Τμήματος Διοίκησης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, έδωσαν συναυλία στους Mehmetçiks. Πολύχρωμα τοπία εμφανίστηκαν στη συναυλία, όπου βιώθηκαν ευχάριστες στιγμές.

Ο Μεχμέτικ αποθηκεύτηκε το ηθικό

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ και οι διοικητές έφαγαν από το τροχόσπιτο με τον Μεχμέτik, Γιόρτασε τα νέα χρόνια του προσωπικού που εργάζεται στη Λιβύη. Το ηθικό των στρατιωτών με τους καλλιτέχνες από την Τουρκία, τον Esat Zucchini, τον Serkan Cagri και τον Elif Buse συνοδεύονταν από λαϊκά τραγούδια από κοινού με τη φύση.

.Source