Ιωάννης Κωστής Ολυμπιακός. Η Ομόνοια θέλει να τον προσλάβει Νέα

Ο Ιωάννης Κωστής «στοχεύεται» από την Ομόνοια, καθώς η κυπριακή ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τον Ολυμπιακό να τον προσλάβει. Πρέπει να σημειωθεί ότι το 20χρονο Κυπριακό δάνειο από τη Λάρνακα δεν επέτρεψε στον παίκτη της Λάρισας να παίξει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με το fosonline.gr, ο νεαρός άσος είχε μόνο τρεις συμμετοχές. Έπαιξε 1 λεπτό με τον Βόλο 1-1, 12 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, 3 3 από τον Άρη. 53 λεπτά με ήττα 0-0 στο σπίτι.

Ο παίκτης επέστρεψε στον Πειραιά, αλλά δεν μετράει τον Pedro Martins, ο οποίος έχει εξαιρετικά όπλα στο κέντρο, όπου παίζει ο Κύπριος μέσος.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, η ομάδα του Πειραιά που την απέκτησε, θεωρώντας ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, θέλει ο παίκτης να υπερασπιστεί τους αγώνες. Θα δοθεί ξανά δάνειο στον Κωστή και τώρα επικρατεί ο επαναπατρισμός.

Μια προσφορά ήρθε από τη Βόρεια Μακεδονία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός δέχτηκε την προσφορά της ομάδας Σκούπι στη Βόρεια Μακεδονία, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να συνεχίσει τον μισθό του εκεί. Ο Πειραιάς απέρριψε την προσφορά.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν ισχυρές φήμες ότι ο Ιωάννης Κωστής θα επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του. Λέγεται ότι η Ομόνοια είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον να την αποκτήσει με τη μορφή δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης θέλει όχι μόνο το “τριφύλλι”, αλλά και άλλες κυπριακές ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτήν την περίπτωση, ο Martins θα έχει έναν λόγο ότι μπορεί να μην βασίζεται ακόμη σε αυτόν, αλλά δεν θέλει ο παίκτης να πάει ξανά σε μια ομάδα όπου δεν θα παίξει. Λογικά, η επιστροφή στην Ομόνοια θα ήταν μια καλή αρχή για την καριέρα του Ιωάννη Κωστή για να δείξει ξανά τι μπορεί να κάνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Διαβάστε τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο

Source