Ιός. Στο Βέλγιο, ο δήμαρχος έδωσε μια online συνέντευξη χωρίς παντελόνι. (βίντεο)

Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, Bart de Wever, πρόδωσε τον προβληματισμό στον καθρέφτη.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το όνομά του είναι Bart de Wever, είναι ο δήμαρχος της Αμβέρσας του Βελγίου. Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση όχι λόγω όσων είπε, αλλά λόγω όσων είπε.

Ο Ντε Γουέβερ κλήθηκε για ραδιοφωνική συνέντευξη και η έλλειψη εικόνας στον αέρα δεν σκουραίνει την εμφάνισή του, καθώς δεν υπάρχει εικόνα. Αλλά δυστυχώς για αυτόν αποδείχθηκε στο Διαδίκτυο ότι δεν υπολόγισε ή ενημερώθηκε

Έτσι, ο δήμαρχος πήγε στον αέρα όπως ήταν. Όχι μόνο ατημέλητος, αλλά χωρίς καν να φοράτε παντελόνι.

Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, πιθανότατα το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά υποτίθεται ότι είστε εσώρουχα κάτω από αυτό το πουκάμισο; ” Ο δημοσιογράφος του Radio 2, Kim Debry ρώτησε σε μια συνέντευξη, κοιτάζοντας στον καθρέφτη πίσω από τον δήμαρχο, τι συνέβαινε.

Ο Ντε Μπέβερ εξέπληξε. «Αλλά πώς το ξέρεις;» Απάντησε πριν συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν μπροστά σε έναν καθρέφτη, ότι τα γυμνά πόδια του ήταν ορατά μέσω της κάμερας. “Δεν το περιμενα αυτο. Η χρονιά ξεκινά με μια πολύ ενοχλητική στιγμή, την οποία θα θυμάμαι για πολύ καιρό », περιέγραψε.

Φυσικά, ο πολιτικός του αντίπαλος, Louis-Buss, δεν έχασε την ευκαιρία να του προσφέρει στο Twitter ένα παντελόνι με τα χρώματα της βελγικής σημαίας για να τον ενοχλήσει, καθώς ο De Wever τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού της Φλάνδρας από το Βέλγιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Source