Κάντε τους τουρίστες που επιστρέφουν από την Τουρκία στη Ρωσία να δοκιμάσουν δύο φορές το coronavirus

Οι τουρίστες που επιστρέφουν στη Ρωσία από την Τουρκία θα κάνουν δύο φορές δοκιμή κοραναϊού

Η Ρωσία, η Αρχή για την Ανθρώπινη Υγεία και Προστασία των Καταναλωτών, η Τουρκία και η Τανζανία από την 1η Μαΐου έως ότου έφεραν δύο φορές την απαίτηση δοκιμής κοραναϊού για να κάνουν τους Ρώσους πολίτες να επιστρέψουν στη Ρωσία.

Οι τουρίστες που επιστρέφουν στη Ρωσία από την Τουρκία θα κάνουν δύο φορές δοκιμή κοραναϊού

Μέχρι την 1η Μαΐου. Οι πολίτες της Τουρκίας και της Ρωσίας επιστρέφουν από την Τανζανία στη Ρωσία δύο φορές Κορωνοϊός Το διάταγμα του Προέδρου του Rospotrebnadzor σχετικά με το θέμα, το οποίο προέβλεπε την υποχρέωση συμμετοχής στο τεστ, δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο που περιέχει νομικούς κανονισμούς.

Στο κείμενο του διατάγματος, “η Δημοκρατία της Τουρκίας και η Ενωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας την 1η Μαΐου 2021 μέχρι την άφιξη στη Ρωσική Ομοσπονδία από τη στιγμή της εισόδου με τη μέθοδο PCR ξανά σε πέντε ημέρες Κορωνοϊός Πρέπει να έχει εργαστηριακό τεστ ».

Σύμφωνα με το διάταγμα, οι πολίτες που έλαβαν το αποτέλεσμα της δεύτερης δοκιμής, «νέοι για εκείνους που έρχονται στη Ρωσική Ομοσπονδία Κορωνοϊός Θα πρέπει να ανεβάσουν αυτά τα δεδομένα στον ιστότοπο της «Ομοσπονδιακής Δημόσιας Υπηρεσίας της Ρωσίας» (gosuslugi.ru) συμπληρώνοντας τη φόρμα «παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των δοκιμών σχετικά με τη μόλυνση.

Το διάταγμα θα τεθεί σε ισχύ από αύριο.

Κορωνοϊόςs Τρομοκρατικό Κέντρο, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η Τουρκία αποφάσισε να περιορίσει την πρόσβαση έως τις 15 Απριλίου έως την 1η Ιουνίου, ενώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες για να αναστείλουν τις πωλήσεις τους είχαν προτείνει περιηγήσεις στην Τουρκία.

.Source