Κάποτε στην Κύπρο, η σκηνή που πονάει τις καρδιές …

Κάποτε στην Κύπρο Με το δεύτερο επεισόδιο, εμφανίστηκε στο κοινό στις οθόνες TRT 1 την Πέμπτη 8 Απριλίου. M στο νέο επεισόδιο της σειράςΑκαρυος ΛευκοςΈδωσε μια εντολή για απόλυση. Εντυπωσιακές στιγμές ήρθαν στην οθόνη στο τρίτο επεισόδιο του Once Upon a Time in Cyprus, το οποίο κυκλοφόρησε αμέσως μετά το συναρπαστικό επεισόδιο.

Οι ακόλουθες εξελίξεις πραγματοποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος του “Once Once a Time in Cyprus”. Ο Κεμάλ και η οικογένειά του συνεχίζουν το δρόμο τους, μειώνοντας λόγω της δίωξης που υπέστησαν στο δρόμο για τη μετανάστευση, όπως και 20 χιλιάδες Τουρκοκύπριοι που εκδιώχθηκαν από τα χωριά και τις πόλεις τους. Ο Κεμάλ, από τη μία πλευρά, πρέπει να προστατεύσει τη συνοδεία, από την άλλη πλευρά, πρέπει να φτάσει στην απαγωγή σύζυγο και την κόρη του το συντομότερο δυνατό. Αποκαλύπτεται γιατί ο Σάμπσον απήγαγε τους İnci ειδικότερα, ενώ ο Μακάριος επιδιώκει το τελευταίο χτύπημα. Η Λευκωσία θα ανατραπεί, οι Τούρκοι ηγέτες θα συλληφθούν. Μόλις η Άγκυρα περπατούσε στο νησί, ξεκίνησε τις κινήσεις του για να ανακουφίσει τόσο τη Λευκωσία όσο και τους μετανάστες, και με την οργάνωση των Κυπρίων Μουτζαχεντίν, οι Τούρκοι ξεπέρασαν το πρώτο σοκ και ξεκίνησαν την επική πατρίδα τους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΦΡΑΓΜΑΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το νέο επεισόδιο τρέιλερ της σειράς ήρθε στις οθόνες. Σε παραγωγή του Erol Avcı, σε σκηνοθεσία του Hakan İnan, και σενάριο των Emre üzdür και Başar Başaran, το τρίτο επεισόδιο του “Once Upon a Time Cyprus” θα είναι στο TRT 1 στις 15 Απριλίου στις 20.00.

Source