Κέντρο εξυπηρέτησης Κύπρου-Μέσης Ανατολής

AON: Κέντρο εξυπηρέτησης Κύπρου-Μέσης Ανατολής

Η Aon Solutions είναι μέλος του Aon International Group (NYSE: AON) με 50.000 υπαλλήλους σε և 120 χώρες. Το τοπικό γραφείο στην Κύπρο λειτουργεί ως κέντρο εξυπηρέτησης στην Κύπρο ավոր Μέση Ανατολή.

Η Aon Investment Advisory συνιστά περισσότερα από 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια αποθέματα, καθιστώντας το το μεγαλύτερο θεσμικό επενδυτή στον κόσμο. Το 2014, η Aon επέλεξε την Κύπρο ως το κέντρο δραστηριοτήτων του Πολυμερούς Διασυνοριακού Πολυμερούς Ασφαλισμένου Ταμείου Κύπρου-Ελλάδας-Ανατολικής Κύπρου.

Υπηρεσίες:

Η Aon έχει παγκόσμια πρόσβαση στην τεχνογνωσία, στοιχεία που απαιτούνται για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά επίσης διαθέτει τοπική παρουσία που παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους Κύπριους πελάτες μας. Κατά τη διάρκεια της 14ετούς τοπικής παρουσίας της, η Aon Solutions έχει αναπτύξει μια σειρά λύσεων για τα Ταμεία Επαγγελματικών Συντάξεων που είναι ηγέτες σε βασικούς τομείς υπηρεσιών. Με την προσθήκη του Www.map.fund, της πολυεπιχειρησιακής λύσης MAP Fund, ολοκληρώσαμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας Aon Solutions Providence Fund.

Το εύρος των παροχών περιλαμβάνει:

• Γενικές αναλογιστικές services επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Προετοιμασία επενδυτικής στρατηγικής, προετοιμασία δήλωσης σχετικά με τις αρχές της επενδυτικής πολιτικής, επιλογή διαχειριστών κεφαλαίων – παρακολούθηση.

• Υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης για τη διαχείριση των λογαριασμών των μελών των Trust Funds (Διοίκηση). Διαχείριση μηνιαίων συναλλαγών, επικοινωνία με μέλη (և μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας) և διεκπεραίωσης των αξιώσεών τους, κατάρτιση διαχειριστικών επιτροπών, προετοιμασία οικονομικών εκθέσεων ia σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο Ταμείων Provos από το νόμο.

• Κυπριακό Ταμείο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (UnitedPensions Cyprus – MAP Fund). Ξεκίνησε την 1/1/2015, οι εργοδότες που δεν διαχειρίζονται το εταιρικό τους ταμείο, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Τμήμα, προσφέρουν στα μέλη ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού և διάφορες επιλογές επενδυτικής στρατηγικής.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΘΕΜΕΛΙΟ:

Το MAR είναι ένα ταμείο πολλαπλών ενδιαφερομένων που υποστηρίζεται από τις κορυφαίες υπηρεσίες των κρατών μελών και η κορυφαία επενδυτική προσέγγιση είναι η Aon, ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής στον κόσμο με 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια. αποθεματικά υπό διαβούλευση.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ; ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΘΕΜΕΛΙΟ:

Υπάρχουν τρεις κύριοι τομείς στους οποίους έχουμε επικεντρωθεί στο σχεδιασμό του Ιδρύματός μας. Υπηρεσίες μελών, Βελτίωση των αποτελεσμάτων των μελών և Οικονομικότητα.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Πραγματοποιούμε μια μοναδική, στιβαρή επενδυτική διαδικασία που υποστηρίζει την παγκόσμια επενδυτική τεχνογνωσία της Aon. Ως Provident Funds, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στον κόσμο με πάνω από 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διαβούλευση, είναι εξαιρετικά απαιτητικό σε όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη επενδυτικής στρατηγικής έως τη διαχείριση κινδύνων, την έρευνα, την αξιολόγηση και την παρακολούθηση των διαχειριστών κεφαλαίων.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΣΤ ΕΞΟΔΩΝ

Ένα ταμείο πολλαπλών επιχειρήσεων μπορεί να παρέχει πιο οικονομικά αποδοτικές επιλογές από ό, τι συνήθως διατίθενται σε μικρότερα εταιρικά αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Η MAR χρησιμοποιεί την αγοραστική δύναμη της Aon για να παρέχει πρόσβαση στα χαμηλότερα δυνατά τέλη διαχείρισης επενδύσεων από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, το MAR προσφέρει καλύτερες και αποτελεσματικές επιλογές που φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα για τα μέλη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ

• Μειώστε τον κίνδυνο με εξωτερική ανάθεση διαχείρισης επενδύσεων σε εξειδικευμένους διαχειριστές κεφαλαίων.

• Βελτίωση της αμερόληπτης επενδυτικής προσέγγισης του παγκόσμιου ηγέτη στην παροχή συμβουλών για επενδύσεις σε συντάξεις.

• Καλύτερες τεχνολογικές λύσεις և Ενημερωμένες επιλογές.

• Απόδοση միջոցով Χαμηλότερο κόστος μέσω περισσότερης εργασίας.

www.aonsolutions.com.cy:

www.map.fund:

Source