Κέρδος 210 χιλιάδων δολαρίων από ψεύτικο δικηγόρο

Η γυναίκα, η οποία πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια στον ψεύτικο δικηγόρο του οποίου ο σύζυγος είχε συμφωνήσει να φύγει από τη φυλακή, ανέφερε την κατάσταση στις αστυνομικές ομάδες αφού συνειδητοποίησε την κατάσταση. Ενώ ο ύποπτος συνελήφθη ως αποτέλεσμα των εργασιών των αστυνομικών ομάδων, η εξαπατημένη γυναίκα είπε: «Υποσχέθηκε ότι θα μπορούσε να αποκαταστήσει την ελευθερία του συζύγου μου ισχυριζόμενος ότι είχε καλές διμερείς σχέσεις με μερικούς κρατικούς ηγέτες. Αφού πλήρωσα τα χρήματα, συνειδητοποίησα ότι αυτό το άτομο δεν ήταν καν δικηγόρος».

Το περιστατικό συνέβη στο Maltepe. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έμαθε, η Sibel Bal Kotan, μια 38χρονη γυναίκα των επιχειρήσεων που ζούσε στην Κύπρο, αναζήτησε δικηγόρο για τον σύζυγό της, Yunus Kotan, ο οποίος φυλακίστηκε. Kotan, ΕΕΚ με την πρόταση γνωστών. Συναντήθηκε με (53). Sibel Bal Kotan, ΕΕΚ, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως δικηγόρο. και άρχισε να διαπραγματεύεται με το ποινικό αρχείο της γυναίκας του Γιουνός Κόταν Ο ύποπτος ΕΕΚ ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις του με ορισμένα θεσμικά όργανα και πολιτικούς ήταν ισχυρές και ότι μπορούσε να βγάλει τη σύζυγό του Yunus Kotan από τη φυλακή. Αργότερα, ο Κοτάν, υποψιάστηκε ΕΕΚ για 350 χιλιάδες δολάρια. σύμφωνος με.

Η γυναίκα που πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια συνειδητοποίησε ότι εξαπατήθηκε

Ο Κόταν, ο οποίος πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια στην ΕΕΚ μετά την επίτευξη της συμφωνίας, έγινε ύποπτος αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη σχετικά με το αρχείο της συζύγου του. Αργότερα, ο Κοτάν, που δεν μπορούσε να βρει αποτέλεσμα από το άτομο με το οποίο πλήρωσε πολύ υψηλές τιμές, έμαθε ότι ο ύποπτος με τον οποίο συμφώνησε δεν ήταν δικηγόρος. Κατανοώντας ότι εξαπατήθηκε, η γυναίκα ανέφερε την κατάσταση στην αστυνομία.

Στάλθηκε στο δικαστήριο

Μετά το συμβάν, οι ομάδες του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Pickpocketing και του Γραφείου Απάτης, που ανέλαβαν δράση για τη σύλληψη του ύποπτου ΕΕΚ, εξέτασαν πολλές κάμερες ασφαλείας. Μετά από τεχνική και φυσική παρακολούθηση, οι ομάδες συνέλαβαν την ΕΕΚ σε μια πολυτελή κατοικία στο Maltepe και την κράτησαν. Ο ύποπτος ΕΕΚ μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης στο Çağlayan μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του στην αστυνομία.

“Αυτό το άτομο δεν ήταν καν δικηγόρος.”

Δηλώνοντας ότι εξαπατήθηκε, ο Sibel Bal Kotan είπε: “Μου εξαπατήθηκε κάποιος που ισχυρίστηκε ότι ήταν δικηγόρος. Όταν τιμωρήθηκε από ένα άσχετο αρχείο της συζύγου μου, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το ζήτημα. Δεν έχει καμία βάση στην υπόθεση. Σταματήσαμε να δουλεύουμε εκείνη την ημέρα. Υποσχέθηκε ότι θα μπορούσε να ελευθερώσει τη γυναίκα μου ισχυριζόμενη ότι ήταν μια χαρά.

Source