Κίνημα αλληλεγγύης του Ταρναρίτιδα … Δώστε δώρα για τα πάντα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου κ. Ο Νίκος Τορναρίτης επισκέφθηκε τις κεντρικές φυλακές σήμερα εξ ονόματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημοκρατικών Συναγερμών για να παρουσιάσει δώρα στα παιδιά των κρατουμένων.

Κύριος. Ο Τορναρίτης ανακοίνωσε για την επίσκεψη ότι «είμαστε εδώ σήμερα, σε μια συμβολική, ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, με ένα μήνυμα. Απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει πίσω, απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι στο πλευρό τους, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, αλλά και στις δύσκολες μέρες που περνά ολόκληρη η κοινωνία. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να στείλουμε αυτό το μήνυμα, για να ευχαριστήσουμε τις φυλακές που μας καλωσόρισαν, οι οποίοι δέχτηκαν τα δώρα μας και προσφέρουν για να στείλουν τις επιθυμίες και την αγάπη μας από εδώ. “Ολόκληρος ο κοινοβουλευτικός πρόεδρος του μηνύματος υποστηρίζει αυτό το μήνυμα.”

Από την πλευρά της, η κα Αριστοτέλη, Διευθύντρια Φυλακών, δήλωσε: «Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τορναρίτη, την κοινοβουλευτική ομάδα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, που μας προσέφερε μια υπέροχη πρωτοβουλία να μας επισκεφτεί αυτά τα Χριστούγεννα. οι φυλακισμένοι μας. Ειδικά αυτές τις μέρες, χρειάζονται περισσότερο από την οικογενειακή ζεστασιά.

Για τους φυλακισμένους ανθρώπους μου, θα ήθελα η κοινωνία να γίνει πιο ανθρώπινη απέναντί ​​τους το 2021, να τους δεχτεί χωρίς διακρίσεις, χωρίς στίγμα ».

https://www.youtube.com/watch?v=whF7OQJ5Syo:

Source