Κίτρινη ειδοποίηση για την Κωνσταντινούπολη από τη Μετεωρολογία! Η καταιγίδα επιστρέφει

Η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας ανακοίνωσε ότι η βίαιη καταιγίδα που ήταν ενεργή χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη και προκάλεσε πολλές στέγες να πετάξουν θα ξεκινήσει ξανά το μεσημέρι σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το απόγευμα. Ενώ προειδοποιούσε με τον «κίτρινο» κωδικό της Κωνσταντινούπολης, ζητήθηκε να είναι προσεκτικοί σε καταστάσεις όπως η ανατροπή δέντρων και πόλων και η οροφή.

Η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας προειδοποίησε την Κωνσταντινούπολη με δήλωση της τελευταίας στιγμής στον «κίτρινο» κώδικα. Στην προειδοποίηση, ανακοινώθηκε ότι η βίαιη καταιγίδα, η οποία ήταν αποτελεσματική χθες το βράδυ και προκάλεσε πολλές στέγες να πετάξουν, θα ξεκινήσει ξανά το μεσημέρι σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το απόγευμα.

Στη γραπτή προειδοποίηση, «Εκτιμάται ότι ο άνεμος θα φυσάει από τη νότια και τη νοτιοδυτική κατεύθυνση μέχρι αύριο το πρωί με τη μορφή ισχυρών καταιγίδων (40-70 Km / ώρα). Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί απέναντι σε πιθανές διαταραχές της μεταφοράς, πτώση δέντρων και πόλων, ιπτάμενη οροφή, σόμπα και δηλητηρίαση αερίου βάσης ».

Source