Καθαρίστε το μήνυμα της Λιβύης από τον υπουργό Akar

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ συναντήθηκε επίσης με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ, και τους Διοικητές Δύναμης και τον Μεχμέτσκικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου επισκέφτηκε επίσημα.

Ο Υπουργός Άκαρ και οι Διοικητές επισκέφτηκαν τη Λιβυκή Ομάδα Εργασίας και διοργάνωσαν δείπνο με το προσωπικό στο τρέιλερ. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο.

“Στρατιώτες, όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί μέχρι στιγμής χωρίς ατύχημα, λειτουργούν σημείωσαν μεγάλη επιτυχία”, δήλωσε ο υπουργός Akar, τα δικαιώματα της Τουρκίας, η συνάφεια των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων και δήλωσε ότι συνέχισαν με αποφασιστικότητα.

εργαζόμενοι για 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και για να συμβάλουν στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως η ΤΔΒΚ, που δείχνουν προσπάθειες μεταφοράς της υπουργικής πολιτικής ένωσης Akar χωρών, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και της γης, τόνισε ότι σέβεται την ακεραιότητα.

Υπουργός δηλώνοντας ότι υπάρχουν 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης Akar, ότι όλοι παραμένουν μακριά από μια εποχή που ο Πρόεδρος της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε με τη συνεργασία με τη Λιβύη θυμίζει οδηγίες.

Υπογραμμίζοντας ότι η εθνική κυβέρνηση συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, ο Akar είπε: «Το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα του Haftar και εκείνοι που την υποστηρίζουν. Το πρόβλημα πηγάζει από εδώ », είπε.

Αναφέροντας ότι οι σφαγές που έγιναν από τον putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους στην Tarhuna, ο υπουργός Akar είπε: «Δυστυχώς, ο κόσμος εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός ενάντια σε αυτά. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι η έρευνα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα συνεχιστεί και ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, και θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα λογοδοτηθούν ».

Αναφέροντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο υπουργός Akar είπε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λίβυοι έλαβαν εκπαίδευση ως αποτέλεσμα των μελετών.

Επισημαίνοντας ότι ορισμένες χώρες εμφανίστηκαν μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας, ο υπουργός Akar είπε: «Εκείνες που απουσίαζαν στο χρόνο τους προσπαθούν να πάρουν ρόλο, parsa και να κερδίσουν μια θέση για τον εαυτό τους. Αυτό δεν πρέπει να παραβλέπεται. Είμαστε πάντα στην Τουρκία, τη Λιβύη, λένε οι Λιβύοι, με αυτήν την κατανόηση, κινούμαστε », είπε.

Ο υπουργός Akar εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Eirene και είπε: «Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς μια σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το θέμα. Πρόκειται για μια προκατειλημμένη, μεροληπτική λειτουργία με αμφισβητήσιμη νομιμότητα. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε », είπε.

Δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Υπουργός Akar είπε:

«Ο Χάφταρ, το πιόνι των βάζων και των ξένων δυνάμεων, το παιχνίδι των άλλων, πρέπει να φανεί στις αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες που ήρθαν στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και οι οποίοι παρείχαν στρατιωτική εκπαιδευτική συνεργασία, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη και στοιχεία TSK. έχει ξεκινήσει. Δεδομένου ότι είχε κολλήσει, δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι του, μπήκε σε αυταπάτες με στόχο τα στοιχεία TSK για να κάνει κάτι με τον δικό του τρόπο. Πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα στη Λιβύη για τις σφαγές που υπέστησαν οι καταπιεσμένοι και βοηθήστε τα θύματα να ουρλιάσουν που απάντησαν θετικά μόνο στην Τουρκία, θέλουν να ξεχάσουν ότι οι διώξεις και οι σκληροί να παραμείνουν σιωπηλοί. Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγές. Αυτές είναι μάταιες προσπάθειες, δεν μπορούν να φτάσουν πουθενά. Αυτός ο λεγόμενος στρατάρχος δεν γίνεται στρατεύτης αγοράζοντας μια στολή από την αγορά ή φορώντας τις τάξεις που έχετε λάβει. Αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης, εμπειρίας, καρδιάς, καρπού. Δεν μπορεί να είναι στρατάρχος δίνοντας κάθε χρήμα που μπορεί να σκεφτεί και να φορέσει τα ρούχα του. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει ό, τι μπορεί για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα. «

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ είναι υπεύθυνος για το αίμα που ρέει στη Λιβύη, ο υπουργός Άκαρ είπε:

«Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Αφήστε τους να το θυμούνται αυτό. Αφού κάνουν μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εδώ δημιουργήθηκε εκεχειρία και διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Αυτές οι πολιτικές συνομιλίες προσπαθούν να βρουν μια λύση. Έτσι, το σημείο εδώ είναι να βοηθήσουμε όλους να βρουν αυτήν την πολιτική λύση. Εκτός από αυτό, οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να ληφθεί είναι λάθος. Είναι σημαντικό η ενότητα, η ακεραιότητα της Λιβύης και η Λιβύη να ανήκει στους Λιβύους. “

Επισημαίνοντας τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός Akar είπε: “Αν δεν γίνουν κατανοητά, γνωρίζουμε ότι ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, και αν δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του TSK μέχρι σήμερα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο.”

Ο νόμιμος σκοπός της Τουρκίας στους Λιβύους αδελφούς, μαζί με αυτό επανέλαβε τον Υπουργό Akar, “Ξέρετε ότι όλοι, δείχνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε την εθνική κυβέρνηση συμφιλίωσης της Λιβύης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα, συνέχισε να δείχνει δεν θα επιστρέψουμε από εδώ », είπε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικών λύσεων Akar δήλωσε ότι ο Υπουργός, “αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικά καλές προθέσεις”, είπε.

Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ο Υπουργός υπενθύμισε επίσης ότι οι συνομιλίες διαχωρισμού στην έδρα του ΝΑΤΟ Akar, δήλωσε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές, ναι, λέει ο Γκρούσελιμ. Το ειλικρινές μας χέρι για ειρήνη και λύση κρέμεται πάντα στον αέρα. Δυστυχώς, τρίτα μέρη επιμένουν να μην το δουν αυτό, παίρνουν πλευρές. Η μόνη προσδοκία μας από τρίτα μέρη είναι ότι είναι αντικειμενικά, υγιή, λογικά και λογικά. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να το βρούμε συνέχεια. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, πηγαίνουν σε εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, αυξανόμενους εντάσεις τρόπους και μεθόδους. Κλείνουν τις δικές τους ενέργειες και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύουν τα αιτήματά μας, τα οποία είναι ανοιχτά σε διάλογο, ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο, και στο πλαίσιο των συμφωνιών. Το έκαναν επίσης συνήθεια. Η Ελλάδα ενόψει της πρόκλησης από τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό της TAF και οι διοικητές μου φίλοι έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν την καλή γειτονία με σύνεση, αξιοπρέπεια και υπομονή, και συνεχίζουν να το κάνουν. “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να βλέπουν και οι λογικοί Έλληνες, ο υπουργός Άκαρ είπε: «Οι υγιείς Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες. Όμως εκείνοι που βρίσκονται στην κορυφή δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν έχουν κανένα πρόσωπο να συναντηθούν », είπε.

Υπενθυμίζοντας τα νέα στον Τύπο για την κακή οικονομία της Ελλάδας, ο Υπουργός Ακαρ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Μια ξέφρενη μόδα εξοπλισμού έχει ξεκινήσει με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Αγοράστε όσα πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια θέλετε, δεν είναι αρκετό. Αυτό που θα συμβεί θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα. Δυστυχώς, ο Έλληνας γείτονάς μας ακολουθεί λανθασμένη πολιτική για να καταστρέψει την ευημερία και τη ζωή των ανθρώπων, φέρνοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία. Προσπαθούν να διατηρήσουν αυτόν τον εξοπλισμό εντελώς αντίθετο τόσο με στρατιωτικά όσο και με οικονομικά γεγονότα. “

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ο Υπουργός Κύπρου τόνισε ότι ένα εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι σαφής. “Είμαστε στην ίδια θέση σήμερα όπως ήμασταν στην Κύπρο το 1974”, είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο υπουργός Akar είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατόν, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Αυτό δεν είναι δυνατό. Δεν είναι δυνατή η πρόοδος υπό αυτές τις συνθήκες. “Οι Έλληνες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και οι τρίτοι πρέπει να το δουν.”

Το Αιγαίο και η Μεσόγειος στην Τουρκία και η ΤΔΒΚ τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα έργου επιβίωσης υπουργός Ακάρ, «Είμαστε όλοι ευθύνες μας ως εγγυητές, θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για αυτό. «Είμαστε αποφασισμένοι, αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην Γαλάζια Πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου».

Εορτάζοντας τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, ο υπουργός Akar γιόρτασε επίσης τη νέα χρονιά του Mehmetçi.

Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία. Ο Mehmetçik συνόδευσε τα παίζοντας λαϊκά τραγούδια με μία φωνή.

Κάντε κλικ για σχετικά νέα.

“Είναι ένοχοι οι νέοι από την Προύσα ή οι οικογένειές τους;”

Source