Καθαρός καιρός με λίγη βροχή τις επόμενες ημέρες

Αναμένεται ελαφρά σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα և Τρίτη. – Λεπτομερής πρόγνωση καιρού

Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα, ο καιρός θα είναι καθαρός τις επόμενες μέρες, ενώ αναμένεται βροχή.

Λεπτομερής πρόγνωση καιρού.

Η υψηλή χαμηλή αρτηριακή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά αναμένεται σταδιακά συννεφιά. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικός, ελαφρύς έως μέτριος, 3 έως 4 Beaufort και στον αυτοκινητόδρομο – πάνω από τον μέσο όρο, 4 έως 5 Beaufort. Ποιος θα είναι λίγο ανήσυχος στη δυτική ακτή και ανήσυχος στην υπόλοιπη ακτή; Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε 19 βαθμούς στην ξηρά και στις παράκτιες περιοχές, και στα ψηλά βουνά – περίπου 10 βαθμούς.

Αναμένεται υψηλά σύννεφα απόψε. Ο άνεμος είναι κυρίως βορειοανατολικά προς ανατολικά, ελαφρύς έως μεσαίος, 3 έως 4 μποφόρ, και στη ζώνη, ισχυρός έως μεσαίος, 4 έως 5 μποφόρ. Ποιος θα είναι λίγο ανήσυχος στη δυτική ακτή και ανήσυχος στην υπόλοιπη ακτή; Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε περίπου 6 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 10 στην ακτή և περίπου 4 βαθμούς στα βουνά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός στην αρχή, αλλά τότε θα είναι κυρίως νεφελώδης με ψηλά σύννεφα. Ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης τη Δευτέρα, και αναμένονται βροχές ή καταιγίδες στη δύση αργά το βράδυ. Ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης την Τρίτη, με περιστασιακά απομονωμένες βροχές.

Δεν αναμένεται σημαντική αλλαγή θερμοκρασίας την Κυριακή, εκτός από τη Δύση, όπου θα αυξηθεί ελαφρά. Τη Δευτέρα և Τρίτη սպաս η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί ελαφρώς πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Source