Καθηγητής Δρ. Ποιος είναι ο Αχμέτ Ακάρ και γιατί πέθανε; Μια εξήγηση προήλθε από το METU

Καθηγητής Δρ. Ανακοινώθηκε επίσης η αιτία θανάτου του Ahmet Acar. Το πανεπιστήμιο ανέφερε ότι ο Αχμέτ Ακάρ πέθανε μετά την καρδιακή προσβολή του.

ΠΡΟΦ. Δρ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AHMET ACAR;

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1949, καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Acar διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Μέσης Ανατολής (METU), Πρύτανης της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, Επικεφαλής του Τμήματος Επιχειρήσεων και Ιδρυτής Πρύτανης της Πανεπιστημιούπολης της Βόρειας Κύπρου.

Δουλεύοντας στο στρατηγικό σχέδιο METU μεταξύ 2005-2010, ο καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Acar διορίστηκε ως πρύτανης του Πολυτεχνείου της Μέσης Ανατολής δύο φορές συνεχόμενα από τον 11ο Πρόεδρο, Abdullah Gül, μεταξύ 2008-2012.

prof-dr-ahmet-acar-who-is-and-why-was-odtuden-περιγραφή-geli.jpg

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ METU AHMET ACAR;

Πρώην πρύτανης του METU Καθ. Δρ. Ο Αχμέτ Ακάρ πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή στην ηλικία των 71 στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Στη δήλωση του METU, καθηγητή που συνέβαλε στην ανάπτυξη του METU και υπηρέτησε ως πρύτανης του πανεπιστημίου μεταξύ 2008-2016. Δρ. Μοιράζοντας τις πληροφορίες ότι ο Αχμέτ Ακάρ έχασε τη ζωή του, έλεγε το έλεος στο έλεος, τα συλλυπητήρια και την υπομονή στην θρησκευτική του οικογένεια και σε όλους τους αγαπημένους του.

TAKVİM NEWSPAPER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ NEWLOCK NEWS

screen-image-2020-12-28-01-37-22.png

Ημερολόγιο εφημερίδας που δημοσιεύτηκε «Εδώ είναι Bylock!» Στις 6 Οκτωβρίου 2016. Στην επικεφαλίδα της, ισχυρίστηκε ότι το πρόγραμμα επικοινωνίας του Fetullah Terrorist Cover (FETÖ) γράφτηκε από ειδικούς αξιωματούχους της METU και ότι η ομάδα που δημιούργησε το λογισμικό χρησιμοποίησε τον Yalçın Ayaslı, τον ιδιοκτήτη του Borajet. Το Ημερολόγιο, το οποίο χρησιμοποιεί φωτογραφίες του ιδιοκτήτη του Borajet και των δύο συνεργατών του στην οπτική των ειδήσεων, έκανε κακή χρήση της φωτογραφίας του Yalçın Ayaslı, του ιδιοκτήτη του Borajet. Αποκαλύφθηκε ότι το άτομο που φέρεται ότι ήταν από την Ayas ήταν ο Ahmet Acar, πρώην πρύτανης του METU.

Η εφημερίδα δεν δημοσίευσε καμία απολογία ή άρνηση για αυτό το λάθος.

Source