Καθηγητής Δρ. Ποιος είναι ο Zühal Topcu;

Μέλος της VQA Prof. Δρ. Ο Zühal Topcu αποφοίτησε από τη Σχολή Γλωσσών, Ιστορίας και Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, Τμήμα Κοινωνιολογίας-Φιλοσοφίας.

ΠΡΟΦ. Δρ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOPU ΖΗΛΑ;

Καθηγητής που άνοιξε τα μάτια του στη ζωή στην περιοχή Birecik της Sanliurfa το 1969. Δρ. Ο Zühal Topcu ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στην Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Gazi, Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών. Ο Zühal Topcu, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στη Σχολή Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Γκάζι το 1986, έφτασε στους τίτλους του βοηθού καθηγητή, αναπληρωτή καθηγητή και καθηγητή στο ίδιο πανεπιστήμιο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Καθηγητής Δρ. Ο Zühal Topcu άνοιξε μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση της εκπαίδευσης, την ισότητα των φύλων, τα τμήματα εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έδωσε εκπαίδευση σχετικά με τον τομέα.

Εκτός από την Αγγλία, την Αμερική, την Ιαπωνία και πολλές χώρες στο εξωτερικό, ο καθηγητής Δρ. Ο Zühal Topcu έγραψε βιβλία και δημοσίευσε άρθρα σχετικά με εναλλακτικές αναζητήσεις στην εκπαίδευση, διαχείριση ποιότητας στην εκπαίδευση και το ιαπωνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

prof-dr-zuhal-topcu-kimdirr.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ

Καθηγητής Δρ. Κρόνος Τοπκού, 12 Ιουνίου 2011 οι γενικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία στην Άγκυρα 1 αναπληρωτή MHP ως είσοδος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας. 24. Εποπτική περίοδος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εναρμόνισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού και Τουρκία – βρέθηκαν στη Μικτή Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μέλος τουρκικής ομάδας.

Στην 11η Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2015, ο καθηγητής Δρ. Ο Zühal Topcu εξελέγη μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου μετά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και διορίστηκε ως Αντιπρόεδρος υπεύθυνος για τη Σχολή Εκπαίδευσης και Ηγεσίας του Κόμματος.

Ο Zühal Topcu ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη θέση του ως Αντιπροέδρου για οικογενειακούς λόγους την 1η Αυγούστου 2016 και ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει το καθήκον του ως Αναπληρωτή της Άγκυρας και Μέλος του MYK.

Ο Zühal Topcu, ο οποίος μιλά αγγλικά, είναι η μητέρα δύο παιδιών.

Source