Καθηγητής Δρ. Προσβολή του Μελίχ Μπουλού στον πρύτανη που είπε: «Τελειώνουμε τη δουλειά το βράδυ, πηγαίνουμε στη δουλειά την επόμενη μέρα»

Διορίστηκε ως πρύτανης του Boğaziçi, Melih Bulu, Πανεπιστήμιο Trakya της Θεολογικής Σχολής καθηγητής καθηγητής Δρ. Καταδίκασε τις δημοσιεύσεις του Cevdet Kılıç σχετικά με το Βόσπορο.

Διορίστηκε ως πρύτανης των Boğaziçi, Melih Bulu, Πανεπιστήμιο Trakya, Σχολή Θεολογίας Κοσμήτορας Δρ. Καταδίκασε τις δημοσιεύσεις του Cevdet Kılıç σχετικά με το Βόσπορο.

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο Μπουλού είπε, «Τέτοιες ατυχείς δηλώσεις που δεν εμπίπτουν στην ευθύνη των ακαδημαϊκών αποτελούν εμπόδιο στην κουλτούρα συναίνεσης. Καλώ όλους σε αμοιβαίο σεβασμό και κοινή λογική ».

Σήμερα καταδικάζω τα λόγια ενός ακαδημαϊκού για το πανεπιστήμιο και τους πολύτιμους φοιτητές μας Τέτοιες ατυχείς δηλώσεις που δεν εμπίπτουν στην ευθύνη των ακαδημαϊκών αποτελούν εμπόδιο στην κουλτούρα συναίνεσης. Καλώ όλους σε αμοιβαίο σεβασμό και κοινή λογική.

– melih bulu (@melihbulu) 9 Φεβρουαρίου 2021

«Δεν ξέρω αν είστε από το Πανεπιστήμιο Boğaziçi ή είστε από το Πανεπιστήμιο Boğaziçi. Μην το σκεφτείτε καν. Παίρνουμε πλύσεις, δεν βγαίνουμε. Έχουμε ήδη πλύσεις. Θέλαμε να μάθουμε … Επιτρέψτε μου να το πω. Ξέρετε, έχει περάσει ένας μήνας, κάνετε δράση. Δεν αναλαμβάνουμε δράση ή τίποτα. Θα ήθελα να ξέρετε ότι θα τελειώσουμε τη δουλειά το βράδυ και θα πάμε στη δουλειά την επόμενη μέρα »

Source