Καθηγητής RTK πρόστιμα για τα λόγια του Sofuoğlu «Πανεπιστήμια πορνεία»

RTÜK Στην τελευταία συνάντηση του έτους, ο καθηγητής Δρ. Ο Ebubekir Sofuoğlu συζήτησε επίσης τις εκφράσεις των «σπιτιών πορνείας» για διαμερίσματα σπιτιών στις πόλεις που είναι πανεπιστήμια.

Στην εν λόγω δημοσίευση, ο Sofuoğlu συνέχισε να κάνει μια αναλογία «σπίτι πορνείας» με τη στέγαση φοιτητών πανεπιστημίου, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της ομιλίας για περίπου 5 λεπτά και συνεχίζοντας γενικεύσεις, συνέχισε να κατηγορεί ότι οι νέοι ήταν άνθρωποι χωρίς εθνικές και ηθικές ευαισθησίες και αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να αποφευχθεί από τον συντονιστή. καθορίζεται στην έκθεση εμπειρογνωμόνων.

Το Ανώτατο Συμβούλιο, το οποίο βρίσκει την κυρώσεις που προτείνεται στην έκθεση, Η Akit TV αποφάσισε να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο.

«Διοικητικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν λόγω των λέξεων του Sönmez»

Το Ανώτατο Συμβούλιο συζήτησε επίσης την έκθεση σχετικά με την τηλεόραση FOX. Ο διάσημος καρδιοαγγειακός χειρουργός που συμμετείχε στο πρόγραμμα «Alarm Clock Weekend with İlker Karagöz» που μεταδόθηκε στις 27 Δεκεμβρίου. Καθηγητής Δρ. Bingür Sonmez, Για όσους διστάζουν να πάρουν εμβόλιο κοροναϊού, αυτοί που λένε «δεν εμβολιάζω» είναι προδότες, δεν θα τους δώσουμε ούτε κορίτσια, ούτε καν θα μπορέσουν να μπουν σε επίσημα γραφεία, δεν θα μπορούν να πάνε στα σχολεία. Εμπειρογνώμονες στην έκθεση, ενώ υπογραμμίζουν τη σημασία του εμβολίου από το Υπουργείο Υγείας, ιδίως στην Τουρκία, τη δημοσίευση και την έκφραση του ευρέως διαδεδομένου εμβολιασμού ατόμων με δισταγμό ότι το εμβόλιο ήταν αποφασισμένο να συμβάλει στο να πείσει.

Ενώ το Ανώτατο Συμβούλιο θεώρησε ότι οι δηλώσεις του Sönmez ήταν μια κατηγορία πολύ πέρα ​​από τα όρια της κριτικής, η FOX TV καταδικάστηκε σε διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση της αρχής «Υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, άτομα ή οργανισμοί δεν μπορούν να περιέχουν υποτιμητικές, προσβλητικές ή δυσφημιστικές δηλώσεις πέρα ​​από τα όρια της κριτικής». αποφάσισε να εφαρμόσει.

Habertürk μια χαρά

Το RTÜK εξέδωσε το ενιαίο πρόγραμμα Teke Habertürk στον διακομιστή Fatih Altayli Σύριοι πρόσφυγες, “είναι δικοί της Τουρκίας, εμείς οι καλεσμένοι. Έτσι, σύντομα, έχουμε ένα κράτος εδώ για να το ρίξουμε. Επειδή είναι εξαιρετικά δωρεάν, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για κανένα θέμα. Χωρίς καθεστώς λογοδοσίας. Οι απαγορεύσεις δεν τις συνδέουν, μας δεσμεύει. Θα έλεγα ότι μια Τουρκία που έχασε από τη Συρία χωρίς πόλεμο το έβαλε αβίαστα. 4 εκατομμύρια στρατιώτες για να έρθουν στην Τουρκία αυτή τη στιγμή φαίνονται στη στάση αιχμαλωτισμένη “για τη μορφή έκφρασης εφαρμόστηκαν κανάλια ποινικές κυρώσεις.

Το Ανώτατο Συμβούλιο, το οποίο έχει αποφασίσει ότι υπάρχουν μεταφορές για τους Σύρους πρόσφυγες που μπορούν να δημιουργήσουν αντιπάθεια και αρνητική γνώμη εναντίον τους χρησιμοποιώντας τις μεταφορές «στρατιωτών» και «αιχμαλωσίας» στην εκπομπή, Έχει επιβάλει διοικητικό πρόστιμο στον εκδότη λόγω της παραβίασης της αρχής «δεν μπορεί να περιλαμβάνει και να ενθαρρύνει δημοσιεύσεις που κάνουν διακρίσεις με βάση την πολιτική και φιλοσοφική σκέψη, την αίρεση και παρόμοιους λόγους και ταπεινώνουν τα άτομα»

Το Ανώτατο Συμβούλιο επίσης Στην τηλεόραση Halk Συζήτησε επίσης την έκθεση σχετικά με το πρόγραμμα “Medya Mahallesi” που δημοσιεύθηκε και αποφάσισε να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο.

.Source