Και η δεύτερη σύλληψη για κλοπή της παγομηχανής … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αστυνομία της Πάφου συνέλαβε ένα δεύτερο άτομο στην Πάφο για κλοπή παγομηχανής αξίας 3.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 31 Δεκεμβρίου 2020, ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος έλαβε μια αναφορά ότι το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου, περίπου στις 5.45 π.μ., μια μηχανή πάγου αξίας 3.500 ευρώ είχε κλαπεί έξω από το εστιατόριό του.

Μέλη του αστυνομικού τμήματος της Πάφου πήγαν στη σκηνή, μετά από περαιτέρω έρευνες ανακάλυψαν ότι ένα αυτοκίνητο φέρεται να πλησίασε το εστιατόριο και στη συνέχεια το άτομο γέμισε το παγωμένο αυτοκίνητο στο αναφερόμενο αυτοκίνητο και έφυγε από τη σκηνή.

Ο καταγγέλλων και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου άρχισαν να ψάχνουν το βαν, το βρήκαν μπροστά από το σπίτι στην Πάφο, στο δρόμο, και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Η αστυνομία της Πάφου αργότερα ερεύνησε και συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα για να το μάθει. Μετά την ανάκριση ενός 36χρονου άνδρα την Κυριακή, εμφανίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 40χρονου άνδρα, κατά του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,, η αστυνομία της Πάφου συνέχισε να τον συλλάβει.

Ο 36χρονος απελευθερώθηκε αργότερα χωρίς χρέωση, ενώ ο 40χρονος είναι υπό κράτηση. Η αστυνομία της Πάφου συνεχίζει την έρευνα.

Πηγή: KYPE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source