Και οι δύο Τουρκίες ξεκινούν μια νέα εποχή για να κερδίσουν και το Ηνωμένο Βασίλειο

πανό99

Ruhsar Τουρκία Υπουργός Εμπορίου Πεκάν θα υπογραφεί αύριο Συμφωνία ελεύθερου εμπορίουείπε ότι τόσο η Τουρκία όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποκτήσουν αμοιβαία μια νέα εποχή θα ξεκινήσει. Ο υπουργός Pekcan, στο μήνυμά του που μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, επεσήμανε ότι θα υπογράψουν τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου αύριο, η οποία θα είναι το νέο θεμέλιο και πλαίσιο εμπορικών σχέσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Υπουργός Εμπορίου Ruhsar Pekcan, Ηνωμένο Βασίλειο με ένα νέο θεμέλιο των εμπορικών σχέσεων, σημειώνοντας ότι η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου θα είναι το πλαίσιο για το αύριο που θα υπογράψει “Τόσο η Τουρκία, όσο και ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς εταίρους μας, το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) ξεκινά μια νέα εποχή για να κερδίσει αμοιβαία “χρησιμοποίησε την έκφραση.

πανό134

Οι υπουργοί Pekcan, ο μεγαλύτερος τρίτος εμπορικός εταίρος της Τουρκίας, το Ηνωμένο Βασίλειο και είπε ότι στόχευαν στην περαιτέρω αύξηση της αρχής win-win εμπορικές σχέσεις Ελεύθερο εμπόριο, το Ηνωμένο Βασίλειο προς την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων με δήλωσε ότι είναι ένα πολύ κρίσιμο βήμα.

Το Pekcan, η Συμφωνία Τουρκίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ο επιχειρηματικός κόσμος bulunarak τις καλύτερες ευχές “της εποχής από το 2017, υπογράψαμε στο τέλος της συμφωνίας μας για την τελωνειακή ένωση με την ΕΕ κατά την υπογραφή αυτού του σταδίου, η οποία θα είναι οι σημαντικότερες συμφωνίες που συνεισέφεραν στην πρώτη υπουργό εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου Λίζα συμπεριλαμβανομένης της Truss Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τουρκικές και βρετανικές αντιπροσωπείες.

.Source