Και τώρα η Ανόρθωση! – Super Sport FM:

Μετά την τεράστια επιτυχία εναντίον της Ομόνοιας την περασμένη Δευτέρα (1-0), ο Απόλλων καλωσορίζει το “Anorthosis” απόψε στο irio (19:30) պահ από τη στιγμή που κατάφερε να είναι -1 με τόση προσπάθεια, δεν υπάρχει πιθανότητα πόντων Ο λόγος για την απώλεια δεν είναι, συνεπώς, καμία υποτίμηση της ομάδας της Αμμοχώστου, ανεξάρτητα από το πόσο παραμορφωμένη είναι.
Οι παίκτες του Ian Anis Petrakis δεν πέτυχαν υψηλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είχαν σταθερή παρουσία, ήταν σοβαροί «πειθαρχημένοι», έπαιξαν με τη σωστή λειτουργία αναστολής για να απαιτήσουν τον τίτλο της δυναμικής επιστροφής.
Οι μπλε και οι λευκοί θέλουν να εμφανίζονται με συνέπεια και πνευματικά απόψε επίσης, για να συνεχίσουν τις νίκες, να κοιμηθούν ήρεμα το Σάββατο το βράδυ, περιμένοντας τους αντιπάλους τους “Ομόνοια” και “ΑΕΛ”, που θα παίξουν εναντίον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αντίστοιχα, αύριο.
Ο μέσος Apollon αναμένεται να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο σημερινό ντέρμπι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις δραστηριότητες των εκπαιδευμένων Hambo Kiriaku և George ή Denich. Ο Κύπριος ηγέτης του μπλε και του λευκού παίζει σε μια περίοδο εκπληκτικών συνθηκών παιχνιδιού, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι απαιτείται η αρμονία όλων των γραμμών.
Από τη θετική πλευρά, οι προστιθέμενες επιλογές επιτρέπουν στον Ίνα Αντρέ Πετράκη να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα γι ‘αυτόν, ενώ θα μπορεί να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ως εκ τούτου, ο Απόλλωνας καλείται να κερδίσει το παιχνίδι “δίκοπο σπαθί”, ώστε να μην σηκωθεί από την κορυφή αν η Ομόνοια և AEL κερδίσει στις υποχρεώσεις τους. Ο Apollo έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, αλλά ολόκληρη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, seems φαίνεται ότι καμία αλλαγή δεν θα την επηρεάσει. Το παιχνίδι είναι τέτοιο που όποιος αγωνίζεται δηλώνει ότι είναι έτοιμος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει ο καθένας με τον ίδιο ρυθμό, με το ίδιο πάθος και αυτοπεποίθηση που τους ξεχωρίζει.

Source