ΚΑΙ IVE Ι. Οι διαδηλωτές πλημμύρισαν στους δρόμους της Λευκωσίας. Αστυνομία με τα πόδια (φωτογραφία-βίντεο)

Ημέρα διαμαρτυρίας στη Λευκωσία և Λεμεσός. Οργανωμένες ομάδες և Πολίτες φωνάζουν ενάντια στην κυβέρνηση դեմ μέτρα κατά της διαφθοράς և επιδημία – Η αστυνομία περπατά στο σχέδιο δράσης μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου

συγκεκριμένο σχέδιο δράσης που ανέπτυξε η αστυνομία, το περιστατικό έλαβε χώρα με φόντο την περασμένη εβδομάδα στην πρωτεύουσα, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, το οποίο καταρτίστηκε από διαμαρτυρίες που οργανώθηκαν από ομάδες και πολίτες που φωνάζουν κατά κυβερνητικών μέτρων κατά της διαφθοράς και των επιδημιών.

Μέρες μετά την τελευταία συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία και τη Λεμεσό και τις δοκιμές την περασμένη εβδομάδα μετά από τα σοβαρά συμβάντα που σημειώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, η αστυνομία ακολούθησε δύο πόλεις στις προγραμματισμένες διαδηλώσεις. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας την Πέμπτη, οι αρχές είχαν λάβει πληροφορίες σχετικά με την πιθανή εισβολή στοιχείων που παρεμποδίζουν τις πορείες τις προηγούμενες ημέρες. Πληροφορίες που ηχεί το συναγερμό.

Η διαμαρτυρία στη Λευκωσία είχε προγραμματιστεί για τις 4 μ.μ. Μερικοί από τους 3 ήταν πολίτες που άρχισαν να μαζεύονται στην πλατεία Κολοκά, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι συμμετέχοντες φτάνουν σε μάσκες.

Οι διοργανωτές χρησιμοποιούν ηχεία για να παροτρύνουν τους πολίτες να φορούν μάσκες και να διατηρούν την απόσταση τους. Οι αφίσες και τα συνθήματα αφορούν κυρίως τη διαφθορά. Μερικές από τις αφίσες διαβάζουν «Κάτω με καταστολή», «για τον εμπλοκή της μη διαφθοράς».

Συνεχείς ενημερώσεις.

– Η παρουσία πολιτών στη διαμαρτυρία είναι μαζική.

– Οι περαστικοί μετακινούνται στην πλατεία Ελευθερίας և Πλατεία Σολομώντος.

– Οι διοργανωτές φωνάζουν για να κρατήσουν την απόσταση τους.

– Οι διαδηλωτές φωνάζουν “Παραίτηση”.

Δείτε εικόνες:

https://www.youtube.com/watch?v=31Fxh3p4fzU:

“Αϊάντας” στο πίσω μέρος, ειδικά στα παρακείμενα σοκάκια.

– Σε οποιαδήποτε ηλικία, νέοι, μεσήλικες, οικογένειες με ηλικιωμένους, παιδιά σε αναπηρικές πολυθρόνες, πολλά ποδήλατα, πολλά με λουλούδια στα χέρια τους, περπατώντας κάτω από τα συνθήματα «μέσα», «ενάντια στη διαφθορά», «πριν από την αστυνομική βία» επιτύχετε ողության εναντίον των κομμάτων για λόγους δημόσιας υγείας. Άλλοι ρίχνουν φυλλάδια με το σύνθημα “Ο εχθρός είναι οι τράπεζες”, ενώ ακούγεται το σύνθημα “Break the horror”.

Μαζική παρουσία 9 πυλών.

– Αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου για να διασφαλίσουν ότι η διαμαρτυρία διεξάγεται χωρίς παρεκκλίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=31Fxh3p4fzU:

Source