Κακές ειδήσεις από το Jet2 στην Κύπρο – AirTurkHaber.com

Η Jet2, μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες στην Αγγλία, ακύρωσε όλες τις πτήσεις και τις κρατήσεις διακοπών της έως τις 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα νέα στο Cyprus Post, το Jet2, μία από τις εταιρείες που μεταφέρουν τους περισσότερους επιβάτες μέσω Λάρνακας στη Νότια Κύπρο καθώς και στη Βόρεια Κύπρο, σοκαρίστηκε στον τουριστικό τομέα μετά από αυτήν την απόφαση, τις αργίες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στις 17 Μαΐου. Ανακοινώθηκε ότι ελήφθη λόγω της έλλειψης «οριστικής» απόφασης σχετικά με την απαγόρευση.

Ενώ αυτά τα νέα από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 30 τοις εκατό του νότιου τουρισμού, είναι απογοητευτικά για τη βιομηχανία, η οποία ήδη αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον αντίκτυπο της πανδημίας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Steve Heapy, ο οποίος μίλησε στην British Sky Television , μεταφορτώθηκε στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Θεραπεία «Η αποτυχία της κυβέρνησης να κάνει σαφείς δηλώσεις για τις 17 Μαΐου έριξε τη βιομηχανία σε αβεβαιότητα. Γι ‘αυτό είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Παρόλο που ετοιμαζόμαστε για εβδομάδες σχετικά με τον τρόπο επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων μας, η έλλειψη βεβαιότητας στο κυβερνητικό σχέδιο μας έκανε δύσκολο. Γι ‘αυτό έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση με μεγάλη λύπη. “ χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έκλεισε με πολύ σκληρά μέτρα στις αρχές του τρέχοντος έτους, άρχισε να ανοίγει σταδιακά τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με το ανακοινωθέν σχέδιο, προέβλεπε ότι η απαγόρευση των διακοπών θα αρθεί από τις 17 Μαΐου.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Johson, ο οποίος έκανε δήλωση στις αρχές της εβδομάδας, δεν χρησιμοποίησε συγκεκριμένες δηλώσεις σχετικά με την εν λόγω ημερομηνία και τα λόγια του δέχθηκαν αντιδράσεις στην τουριστική κοινότητα.

Source