Καλά νέα από το Makareio για τρία παιδιά με COVID

Καλά νέα κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης Ενημέρωση άλφα Διευθυντής της παιδικής κλινικής Macareo Hospital Dr. Αβραάμ Ηλία. Τρία από τα πέντε παιδιά που νοσηλεύτηκαν για το COVID-19 έχουν απολυθεί, ενώ τα άλλα δύο έχουν καλή κλινική εικόνα για θεραπεία. Είπε ότι τα δύο παιδιά θα έμεναν στο Μακαρέο για να μελετήσουν άλλα παθολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν καθώς ανέκαμψαν από συμπτώματα κοροναϊού.

Δρ. Ο Ηλίας εξήγησε ότι ένα από τα παιδιά διαγνώστηκε με κοροναϊό ενώ νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Macareo, και τα άλλα τέσσερα είχαν εισαχθεί με πυρετό και άλλα συμπτώματα. Τέσσερα από τα πέντε παιδιά ήταν βρέφη έως ενός έτους.

Από το ξέσπασμα του περασμένου Μαρτίου, 28 παιδιά έχουν υποβληθεί σε θεραπεία στο Νοσοκομείο Macareo και είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς να απαιτείται μηχανική βοήθεια. Ο αριθμός των παιδιών που εισήχθησαν στο νοσοκομείο μαρτυρεί την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα, δήλωσε ο Δρ. Το Elias to αναφέρεται στην είσοδο ενηλίκων ασθενών με κοροναϊό σε νοσοκομεία.

Δεν έχουν αποσταλεί δείγματα για διερεύνηση του μεταλλαγμένου στελέχους κοραναϊού, καθώς οι επιστήμονες δεν το θεωρούν σοβαρό πρόβλημα της επιδημίας.

Source