Καλεί τους γονείς να συμπαθούν με τα παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της επιδημίας Kovid-19

Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Αναπτυξιακή Εκπαίδευση στην Τουρκία, Καθ. Δρ. Ο Σεράπ Ερντογάν είπε ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά που περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στα σπίτια τους στο πλαίσιο του νέου τύπου επιδημικών κορωνών (Kovid-19) θα πρέπει να κατανοηθούν καλύτερα από τους γονείς τους.

Πανεπιστήμιο Anadolu (AU) Εκπαιδευτική Σχολή Λέκτορας Καθ. Δρ. Ο Serap Erdoğan δήλωσε στον ανταποκριτή της AA ότι στη διαδικασία Kovid-19, που είναι ένα χρόνο πίσω, οι προσχολικοί δάσκαλοι έχουν αξιολογήσει τη διαδικασία καλά όσον αφορά τη χρήση ψηφιακών πόρων και ότι οι εκπαιδευτικοί εισέρχονται σε μια περίοδο που μπορεί να βελτιώσει τις επαγγελματικές τους ικανότητες .

Εκφράζοντας ότι τα παιδιά υιοθετούν την ψηφιοποίηση ως αναγκαιότητα της εποχής, ο Ερντογάν είπε:

«Τα παιδιά άρχισαν να έχουν μια εντελώς διαφορετική ζωή με τον Kovid-19. Οι δάσκαλοί τους έγιναν« ψηφιακός δάσκαλος ». Άρχισαν να κάνουν δραστηριότητες στην οθόνη. Αυτή η κατάσταση άρχισε να προκαλεί διάφορα κοινωνικο-συναισθηματικά προβλήματα σε παιδιά που δεν μπορούσαν να φτάσουν στους φίλους τους για να παίξετε και να μιλήσετε όπως πριν. Όταν βγήκαν, υπήρχαν κάποια συμπτώματα όπως η αδυναμία να δείξει επιθετικότητα στο να μιλάς ή να παίζεις με φίλους και έλλειψη εμπιστοσύνης.

“ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ”

Η παιδική ηλικία (OMEP) Η Τουρκία Ο Ερντογάν είναι επίσης Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής, το ξέσπασμα του Kovid-19 στη διαδικασία αναφοράς στο μέγιστο καθήκον και η μητέρα έπεσε στον πατέρα, ανέφερε ότι η ανθρωπότητα ήταν πολύ σκληρή και υπέστη σοβαρή κατάθλιψη.

Εξηγώντας ότι υπάρχει μια πολύ δύσκολη διαδικασία για τα παιδιά, ο Ερντογάν είπε:

“Αν είχαμε βιώσει μια τέτοια κατάσταση όταν ήμασταν παιδιά, πώς θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται οι πρεσβύτεροι μας; Είναι πολύ σημαντικό για μένα να επισημάνω πώς οι πρεσβύτεροι μας πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σε τόσο δύσκολες μέρες στην παιδική μας ηλικία. Ας πάμε πίσω στην παιδική μας ηλικία. Σκεφτήκαμε ότι αυτό είναι το ίδιο. Τώρα η ηλεκτρική ενέργεια έχει διακοπεί. Πρέπει να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτή η περίοδος που περνάμε μαζί τους είναι μοναδικές μέρες. Αυτές τις μέρες όπου περνάτε πολύ χρόνος, μαγειρέψτε μαζί τους, φάτε μαζί, συνομιλήστε και παίξτε, ίσως για άλλη μια φορά. Δεν θα έρθει ποτέ. Όταν μένουμε στο σπίτι, είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε περισσότερο περιβάλλον για να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά, να επιστρέψουμε στην παιδική μας ηλικία και να είμαστε παιδιά ξανά. Σε λίγα χρόνια, αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν και δεν θα μπορέσουμε να ξοδέψουμε χρόνο μαζί τους ξανά. “

ΚΑΦΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ, ΚΑΝΤΕ ΓΕΥΜΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Καθηγητής Δρ. Ο Ερντογάν, αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για τους γονείς να περιηγηθούν σε οικογενειακά άλμπουμ που περιέχουν φωτογραφίες των παιδιών τους από το παρελθόν, είπε: “Είναι καλή δραστηριότητα να κοιτάζετε τις φωτογραφίες της παιδικής σας ηλικίας και των ηλικιωμένων με παιδιά. Καθημερινή ρουτίνα Η εργασία μπορεί να γίνει στο σπίτι για να υποστηρίξει τις δεξιότητες αυτο-φροντίδας και ζωής. Μπορείτε να τους κάνετε να σπάσουν το αυγό. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία για αυτούς να αποκτήσουν δεξιότητες ζωής. ” μίλησε.

Τονίζοντας ότι οι προσχολικοί δάσκαλοι και οι γονείς πρέπει να συνεργάζονται, ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί επισκέπτονται τις οικογένειές τους με διαδικτυακά μαθήματα, δημιουργώντας έτσι μια πιο διαφανή σχέση μεταξύ τους.

Source