Καλοκαίρι 2021, Πώς θα ταξιδέψουμε; Κράτηση έκρηξης για εξοχικές κατοικίες και σκάφη. Κατάλογος ασφαλών χωρών

ΛΚτήμα 2021 Πολλοί το βλέπουν ως σημείο καμπής σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο. Εν ολίγοις, οι διακοπές σηματοδότησαν την αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα. Αλλά είναι έτσι; Οι Ιταλοί οργανώνονται ήδη Διακοπές Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Μικρά νησιά χωρίς Kovid: Σχέδιο της κυβέρνησης για αναζωογόνηση του τουρισμού. Ανοσοποίηση από τα τέλη Απριλίου

Είναι σαφές από διάφορες έρευνες ότι ο κόσμος των διακοπών έχει αλλάξει. Υπήρξε αύξηση των αιτήσεων διαμονής Μόνο. Ο λόγος που παρακινεί τόσους παραθεριστές να κάνουν αυτό το είδος επιλογής είναι πολύ απλός: νοικιάζετε ένα σκάφος με έναν καπετάνιο και μπορείτε να απολαύσετε πρακτικά μοναχικές διακοπές (μόνο για φίλους ή συγγενείς) χωρίς να εγκαταλείψετε να βρείτε νέα μέρη για να επισκεφθείτε. Από ορισμένες απόψεις αυξάνεται η ίδια ζήτηση για ενοικίαση διαμερισμάτων στην παραλία και σε ορεινά θέρετρα. Στην πραγματικότητα, για τους ταξιδιώτες, όπως τον περασμένο χρόνο, φαίνεται ασφαλέστερο να μείνετε σε μια ιδιωτική κατοικία όπου μπορούν να εισέλθουν μόνο. Ομοίως, το Ξενοδοχειο Καταγράφουν μια συρρίκνωση στην κράτηση υπέρ του ενοικίου.

Οι ξένοι τουρίστες φεύγουν: Ιταλία χωρίς κάρτα χωρίς Kovid

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα ελέγχουν οι ομάδες πτήσεων και θαλάσσιων μεταφορών – σύμφωνα με κυβερνητικές ενδείξεις – τις μετακινήσεις των παραθεριστών σε τουριστικούς προορισμούς. Εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάζονται. Όσον αφορά την Ιταλία, ακόμη και οι περιοχές θα αποφασίσουν να ανοίξουν ξανά κλαμπ όπως η Disco μόνο στις αρχές του καλοκαιριού. Πέρυσι, όπως συνέβη στη Σαρδηνία, δεν αρκούσε να μειώσουμε στα μισά τις πύλες εισόδου, να φορέσουμε μάσκα και να ελέγξουμε τη θερμοκρασία για να αποφευχθεί η μόλυνση.

Εν τω μεταξύ, τα διεθνή ταξιδιωτικά νέα διαδίδονται. Το καλοκαίρι, το Διαβατήριο εμβολιασμού Αυτό θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε πιο εύκολα – και σε χώρες που δεν βρίσκονται επί του παρόντος στη λίστα C του τελευταίου DPCM που έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση. Μέχρι σήμερα, οι Ιταλοί μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα σε χώρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τουριστικούς σκοπούς.

Η Μεγάλη Βρετανία βγαίνει από τον Lockdon. Τζόνσον: Θα είμαι στην παμπ από τις 12 Απριλίου. Ταξιδεύεις; Πάρα πολλοί κίνδυνοι “

Σύμφωνα με την Astoy (Ένωση ιταλικών τουριστικών πρακτορείων) μπορείτε να πάτε στο αεροδρόμιο όπου μπορείτε να πάρετε την πτήση σας στην πορτοκαλί ή κόκκινη ζώνη, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε στη λίστα C χώρες για τουρισμό – θυμόμαστε: τα ακόλουθα: Αυστρία, Βέλγιο , Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Δανία και Νήσοι Φερόες (Νήσοι Φερόες)), Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία (εδάφη εκτός της ευρωπαϊκής ηπείρου εκτός από γαλλικές ξένες χώρες Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γουιάνα, Ile de la Reunion και Mayotte), Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λιθουανία, Λιθουανία, Λιθουανία, Λιθουανία, Λιθουανία, Λιθουανία, εκτός της Πολωνίας, Πορτογαλία (συμπεριλαμβανομένων των Αζορών και της Μαδέρας), την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ισπανία (συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της αφρικανικής ηπείρου) , Ουγγαρία, Ισλανδία, Νορβηγία και Λιχτεν.

Καλοκαιρινές διακοπές, 130 στόχοι που μπορούν να είναι ευχαριστίες μέσω εμβολίων: Το έργο της Μεγάλης Βρετανίας

Source