Καλπάζω. Οι απόψεις των πολιτών για τις νέες εκδηλώσεις είναι διαφορετικές [BINTEO]

Νέο έτος για τον κοραναϊό … με αυστηρά μέτρα. Αυτό είναι άνευ προηγουμένου για τους πολίτες της Κύπρου, καθώς την τελευταία στιγμή έπρεπε να αλλάξουν τα σχέδιά τους, να τα προσαρμόσουν με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Ανακοινώσεις πολιτών.

“Νομίζω ότι τα πήγαν καλά, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούσαμε να κινηθούμε οι νέοι. Γενικά, ο κόσμος ήταν γεμάτος ανθρώπους. “Περιορίζοντάς τα, τερματίζεις τη σχέση με κάποιον.”

“Πιστεύω σε πολλά πράγματα, επειδή υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στα σπίτια τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, γι ‘αυτό υπήρχαν τόσες πολλές περιπτώσεις.”

“Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν μέτρα, χρειάζονται τώρα. “Όλοι πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό, νέους και ηλικιωμένους, καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς.”

Οι απόψεις των πολιτών σχετικά με τα νέα μέτρα του Υπουργείου Υγείας είναι διαφορετικές. Πολλοί τα θεωρούν υποχρεωτικά, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπέρ των Καθολικών Αποκλεισμός:,

Ανακοινώσεις πολιτών.

– Τα μέσα είναι σωστά, αλλά νομίζω ότι είμαστε λίγο αργά. Θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τουλάχιστον τον Νοέμβριο. “

“Τους έχουμε ακούσει, τους έχουμε δει, αλλά αν μας κλείσουν, όλα θα είναι καλύτερα.”

– Έπρεπε να μας βάλει Αποκλεισμός: κυβέρνηση, περισσότερες εκδηλώσεις. Ας περάσουμε μόνο το νέο έτος. “

Φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που έχουν την αντίθετη άποψη

Θνησιμότητα, 21.000 περιπτώσεις, 100 θάνατοι από νεκρούς, δυστυχώς από οποιοδήποτε αυγό της καρδιάς. Μισό εκατό. “Οι μισοί από αυτούς φυλακίζουν το άλλο 99,5%.”

“Τα μέτρα που έλαβαν δεν παραμένουν, τα μέτρα είναι λανθασμένα. Για μένα, όλα είναι ψέματα, δεν βλέπω τα γεγονότα σωστά. “Το κάνουν μόνο για τους δικούς τους λόγους, για όλα τα μέσα.”

Για ή κατά των μέτρων, όλοι θα τηρήσουν. Το καθένα με τη δική του συλλογιστική.

Source