Καλύπτοντας το όχημά του με πέτρες okey και βγαίνοντας στην κυκλοφορία, είπε,

Στην Αντάλια, το αυτοκίνητο του τυχερού παιχνιδιού αξεσουάρ εκατομμυριούχου Murat Tokmak, ο οποίος έχασε την αξίωσή του στο παιχνίδι και κάλυψε το όχημά του με 11 χιλιάδες πέτρες okey, κατασχέθηκε από ομάδες κυκλοφορίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 605 TL για οδήγηση με παλιοσίδερα. Ο Tokmak, ο οποίος έλαβε την παραλαβή της ποινής, είπε, “Ελπίζω ότι η αστυνομία δεν θα με πυροβολήσει okey, αλλά έριξαν τόσο τζόκερ που είναι διπλό okey.”

Ο Murat Tokmak, ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που κέρδισε μπόνους 15 εκατομμύρια 250 χιλιάδες TL από το τυχερό παιχνίδι στην Αττάλεια το 2017, έκοψε το ανώτατο όριο του μοντέλου του 1987, το οποίο αγόρασε προηγουμένως για 3 χιλιάδες λίρες, και μετέτρεψε το εσωτερικό του οχήματος σε πισίνα. Ο Tokmak, περπατώντας στους δρόμους με μίνι πισίνα που σχηματίστηκε από 3 τμήματα, τραβήχτηκε στο χώρο στάθμευσης από την αστυνομία μετά τη δημοσίευση των εικόνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Tokmak έλαβε ποινή 2.500 λίρες. Μετά από λίγο, η Tokmak αγόρασε ένα άλλο αυτοκίνητο του ίδιου μοντέλου αυτή τη φορά. Επίσης, κόβοντας την οροφή του οχήματος, ο Tokmak δημιούργησε μια ξύλινη βεράντα μέσα στο αυτοκίνητο και εγκατέστησε μπάρμπεκιου στον χώρο αποσκευών. Ο Tokmak, ο οποίος έκανε μπάρμπεκιου με το νέο του όχημα στην κυκλοφορία, πιάστηκε στο εμπόδιο της αστυνομίας και τιμωρήθηκε ξανά.

Έκανε μια μοτοσικλέτα από το κάθισμα

Ο Tokmak σχεδίασε αμέσως το κάθισμα μοτοσικλέτας, το οποίο περιέγραψε ως «τρελό» έργο, με 3 από τους φίλους του. Ο Tokmak, ο οποίος αγόρασε για πρώτη φορά μια καρέκλα τηλεόρασης μονής θέσης από ένα μεταχειρισμένο κατάστημα, και στη συνέχεια αγόρασε έναν κινητήρα μοτοσικλέτας από έναν έμπορο απορριμμάτων. Ο Tokmak, με τους φίλους του, τοποθέτησε τον κινητήρα μέσα στο κάθισμα, τοποθέτησε τους τροχούς καρότσι κάτω από το κάθισμα και προτίμησε το τιμόνι ποδηλάτου ως τιμόνι. Ο Tokmak πραγματοποίησε επίσης τις δοκιμαστικές μονάδες της θέσης 4 ταχυτήτων, οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και 80 χιλιόμετρα, μπροστά από το χώρο εργασίας.

Με 11 χιλιάδες πέτρες, το κόστος είναι 11 χιλιάδες λίρες

Τέλος, ο Tokmak, ο οποίος έκανε ένα στοίχημα ενώ έπαιζε okey με τους φίλους του, υποσχέθηκε ότι αν νικήσει, θα καλύψει το όχημά του με πέτρες okey. Αφού έχασε το παιχνίδι, ο Tokmak αγόρασε ένα μοντέλο αυτοκινήτου του 1974 από τον έμπορο απορριμμάτων για 4 χιλιάδες λίρες για να τηρήσει την υπόσχεσή του. Ο Tokmak, ο οποίος τράβηξε το αυτοκίνητο στο γκαράζ με τους υπαλλήλους του στο χώρο εργασίας, κάλυψε πλήρως το εξωτερικό του οχήματός του με πέτρες okey μετά από μια εβδομάδα εργασίας και τοποθέτησε σφήνες στην οροφή.

Ο οδηγός και οι πεζοί ήταν αμηχανία

Το Tokmak Test, που προώθησε το όχημά του, πραγματοποίησε μια δοκιμαστική μονάδα μπροστά από το χώρο εργασίας. Άλλοι οδηγοί στην κυκλοφορία και οι γύρω πολίτες δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξή τους όταν είδαν το όχημα καλυμμένο με πέτρες okey, μερικοί πολίτες πήραν μια φωτογραφία του οχήματος με το Tokmak στο κινητό τους τηλέφωνο.

“Μας άρεσε να το κάνουμε”

Κάνοντας μια δήλωση μετά τη δοκιμαστική κίνηση, ο Murat Tokmak είπε, «Παίζαμε okey κατά τη διάρκεια των ημερών καραντίνας. Κάναμε ένα στοίχημα στο Okey. Είπα ότι αν μου χτυπηθεί, θα καλύψω το αυτοκίνητό μου με βέλη. Δεν το είπα, ηττήθηκα στον δεύτερο γύρο. Δεν πήρα ούτε τα λόγια μου. Αγοράσαμε το αυτοκίνητο από τον έμπορο απορριμμάτων και τις πέτρες από τις καφετέριες που έκλεισαν. Δεν μπορούσαν να κάνουν επιχειρήσεις επειδή έκλεισαν. Χρειαζόταν πραγματικά πολύ. Θέλαμε επίσης να υποστηρίξουμε. Καλύψαμε το εργαλείο με κόλλα. Υπάρχουν 11 χιλιάδες πέτρες σε αυτό, το κόστος μαζί με κόλλα, πέτρα και όχημα έφτασε τις 11 χιλιάδες λίρες. Ενώ το απολαύσαμε. Κάναμε κάτι που δεν ήταν στην Τουρκία και ήταν επίσης πολύ ωραίο “, είπε.

“Ακόμα κι αν πρόκειται να τιμωρηθούμε ξανά, έχουμε μεγάλο σεβασμό για το κράτος μας”

Ο Tokmak δήλωσε επίσης ότι έλαβε θετικές αντιδράσεις από ανθρώπους και είπε: «Όταν βλέπουν κάτι ενδιαφέρον, είμαστε επίσης περήφανοι. Μόλις καλύψαμε το όχημα αυτή τη φορά. Το κλείσιμο δεν απαγορεύεται. Πήραμε μια δοκιμαστική μονάδα για να δούμε αν πέτρες πέφτουν μπροστά από το χώρο εργασίας μου. Αλλά ακόμα κι αν πρόκειται να τιμωρηθούμε ξανά, έχουμε μεγάλο σεβασμό για το κράτος μας ».

Το όχημα κατασχέθηκε, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 605 TL

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ομάδες που συνεργάστηκαν με το Γραφείο Κυκλοφορίας της Αττάλειας ήρθαν στο χώρο εργασίας της Tokmak. Οι ομάδες επέβαλαν πρόστιμο 2.000 605 TL στην Tokmak επειδή ήταν στην κυκλοφορία με ένα παλιό όχημα, και το όχημα ρυμούλκησε στο χώρο στάθμευσης με ρυμουλκό.

Η αστυνομία πυροβόλησε ένα διπλό okey

Ο Tokmak είπε: «Ήταν αυτό που περιμέναμε ξανά. Πληρώσαμε για τα προηγούμενα, τα οποία φάγαμε φρέσκα καινούργια. Τελείωσαν καλά. Έδωσε το τέλος με τέτοιο τρόπο που είναι σαν να λέτε να μην παίζετε ξανά για μια ζωή. Εντάξει, χτύπησα, κάλυψα το αυτοκίνητό μου. Είπα ότι ελπίζω ότι η αστυνομία δεν θα με πυροβολήσει okey, αλλά έριξαν ένα τέτοιο πυροβολισμό που διπλασιάστηκε. Σεβόμαστε τις αστυνομικές δυνάμεις μας, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε. Ελπίζω να μην αγοράσουν αυτό το αυτοκίνητο, το αγόρασαν ξανά. Μιλώντας ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν το επόμενο έργο μου, έλαβε την απόδειξη ποινής με τα λόγια του αστυνομικού «Θα σας δω στο επόμενο έργο».

Source