“Κανένας μόνος” με μια εταιρεία μουσικής

Συναυλίες αλληλεγγύης για την υποστήριξη των κατοίκων της πολιτιστικής περιοχής.

Οι δύο διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνονται από το Πολιτιστικό Κίνημα με το σύνθημα “Κανείς δεν είναι μόνοι” στοχεύουν στην υποστήριξη πολιτιστικών προσώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες ως αποτέλεσμα αντιδημικών μέτρων.

Η πρώτη συναυλία με τίτλο “Three Manos” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, στις 9 μ.μ. Στις 00 Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα σε τρεις συνθέτες: Μάνος Λόιζος, Μάνος Ελευθερίου και Μάνος Ξίδου. Ο Λόιζος συνοδεύτηκε από τον Ελευθέριο, ο οποίος εξυπηρετούσε κυρίως ελαφριά λαϊκά τραγούδια και τον Μάνο Ξίδου, ο οποίος παρείχε εξαιρετικά παραδείγματα ροκ.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δημοφιλή τραγούδια που μας συνοδεύουν καθημερινά στην ψυχαγωγία μας. Το “Moon Hamlet”, “Birds of the Underworld”, “I will not love any another”, “Oh my swallow”, “ama amayka”, “Malamatenia logia”, “Lene gia mene” είναι τα δείγματα των τραγουδιών που θα ακούγονται στη συναυλία.

Έξι ερμηνευτές: Culis Theodorou, Maria Maria Theodotou, Nicolas Filitas, Dimitris Mesimeris, Frederick Tombazu և Savvas Lagu, δίνουν τις ψυχές τους να μας ταξιδέψουν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι της μελωδίας ուղ συνοδευόμενη από μια πενταμελή ορχήστρα.

Η δεύτερη συναυλία, με τίτλο “Τραγούδια Harjan”, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2021, την Τρίτη, 21. Στις 00 Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, τα οποία μιλούν για αγάπη, ανεξάρτητα από φυλή, εθνικότητα ή θρησκεία. «Αγαπάς τον γείτονά σου σαν τον εαυτό σου», είπε ο Απόστολος Παύλος (Ρωμ. 10: 8-10). “Μερικές φορές μου φαίνεται ότι είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ”, είπε ο Ελίτης. »): Ο άνθρωπος είναι η εικόνα του προσώπου μας στον καθρέφτη. Έχοντας αυτό κατά νου, το Κίνημα συγκέντρωσε τραγούδια από τους μεγάλους συνθέτες μας, στιχουργούς, ποιητές και προσέφερε αυτή τη συναυλία σε καιρούς, σε κοινωνίες, χωρίς αγάπη, διχασμένη, εκμετάλλευση, με αγάπη, όπως θεώρησαν.

Δύο νέοι Κύπριοι τραγουδιστές, ο Frédéric Tombazon արի Paris Parashun, μαζί με πέντε μουσικούς με επικεφαλής τον George Org Calgiros, ο οποίος είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής, θα εκτελέσουν τη συναυλία με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Λεόντη. Loizu, Stavrou Kougioutsis, Stavru Karchaku, ian anis Markopoulos և κ.λπ. Στίχοι στα ποιήματα του Άννη Ρίτσου, του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου ոց άλλων և

Θα υπάρξει επένδυση 5 և 10 € στη σελίδα SoldOutTicketbox.com για την υποστήριξη του Ταμείου Υποστήριξης Καλλιτεχνών και κάποιος θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία μετά την κατάθεση. Για πληροφορίες: τηλ. 99065962:

Source